Виникла проблема, де відкатати легкосплавні диски. Про Стрийську навіть нехочу говорити: зажралися:P. Де ще у Львові катають диски???
А скажи земляче, а коли тре катати диск, це коли його погнуло як залізо чи коли пошкоджений (наприклад подерло до бардюра), чи в обидвох випадках?
Внутрішня сторона диска трохи загнута до рейси і взагалі трохи треба катнути. Чув в районі Винник непогано катають. Це правда?
якшо по цінах то в районі автостанції 2 біля радіобазару відразу то там кажуть шо найдешевше.. а нарахунок якості то з литим диском то там як з стальним поставив і крутиться поки не вирівняється от ковка то інша справа!!
На рахунок Винник то пораджу заїхати на вулканізацію до п. Ромка - це по головній дорозі вул. Галицька не доїжаючи моста десь метрів 300 з права, якщо їхати від табачної фабрики, Ros ну ти орієнтуєшся в Винниках, то той дядько або сам зробе або порадить де Про Солонку також чув :gamer:
ти шось попутав бо солонка і винники вроді в різних кінцях.. то там де в солонці за заправкою лука працює цілодобово..
Там цитата про Винники. Солонка вд мене зовсім друга сторона, але якщо прийдеться їхати то поїду. Шкода свої АРТЕКИ вбивати дальше, треба трохи підшаманити
Ковку класно і недорого катає+балансує дядько біля політєховських общаг, не раз до нього їздив. Раджу За контактами питай Markella
Відкатав я свої "Артеки" в Винниках. Заплатив за чотири диски - 140грн., ЗАДОВОЛЕНИЙ роботою. Колеса в зборі після балансування - 10-15гр. грузу на кожному!!!. До роботи доходило до 60гр.
Підскажіть, будь-ласка, де можна недорого підварити литий диск, скорше для естетичного вигляду, а то у Винниках "вуйко Ромко" руку пошкодив,* до місяця часу лікуватись буде, а без нього тільки катають.
Я на Луганській відкатував,там перед мостом є мийка,кафе і шиномонтаж....відкатують і за потреби варять там