Влетів на Високому Замку в круту яму там таких багато... погнув диск :-x. Поїхав сьогодні на шиномонтаж той шо на початку Володимира відразу за заправкою "Укрнафта" шоби порівняти кажуть не катають... потім поїхав на шиномонтаж біля "Південного" теж послали :evil:. Будь-ласка підкажіть де у Львові можуть виконати сію нехитру операцію.
Відповідь: Де катають стальні диски ? я катав біля Гетьмана є автобазар. там на території в никарях є шиномонтаж, там мені відкатали.
Відповідь: Де катають стальні диски ? Перехрестя стрийська наукова як їхати до автовокзалу справа там є шиномонтаж на патона біля окко але хтось казав шо там вроді вже закрили
Відповідь: Де катають стальні диски ? на вул Стуса - якшо з цетру - проїжджаєш басейн динамо, за ним метрів 400 справа є шиномонтаж. Там катав недавно.
Відповідь: Де катають стальні диски ? р15 - 30грн, але то залежить від стану Додано через 59 секунд мій довго катали
Відповідь: Де катають стальні диски ? Koleso.lviv.ua Станція технічного обслуговування коліс Шиномонтаж, вулканізація, балансування, рихтовака і реставрація дисків Працює цілодобово Львів - Солонка. Стрийське шосе біля заправки "Лукойл" Тел. 8 (032) 227-15-37 За клубною картою знижка на всі послуги 15%