привіт, народ! виникло бажання купити для брата шкоду октавію 1.9 тді 4х4 2002р.в., на що звертати увагу в першу чергу (з тді двигунами раніше не стикався і про 4х4 чув хіба)? потрібен повний огляд. може хтось порадить майстра толкового. дякую за будь-яку пораду
Їдь на сервіс шкоди - там і все провіриш, дорогувато, але того варте. Якщо власник відмовиться - однозначно з машиною щось та не те. А на гаражах всього не провіриш.
Колись катався на такому авто (було службове), але з мотором 2.0 (бензин) - БОМБА! Правда на бензиновому розхід трохи "страшнуватий" - 15л/100км... але Ви ж берете "дизеля" - так що не страшно. Вартує звернути увагу на стан муфти повного приводу (він там не постійний, а вмикається муфтою у випадку пробуксовування ведучих коліс). Даю телефон майстра, який працює на колишньому "шкодівському" сервісі по вул. Луцького (здається так вона називається...або Бортнянського) це бічна від вул. Шевченка (де колись було ДАІ Залізничного р-ну). +38067-708-12-67 Олег Струс. Ця людина знає по Шкодах все!
Звернись до майстрів Львів дизель центру, що на вул.Конюшинній. Недавно ремонтував там свій автомобіль, приємні враження: недорого і швидко. тел 0673147505 або 0676741159
я колись таку ж але на бензині купувати хтів возив на шкода сервіс на проф. Буйка там є все обладнання і майстри розуміють шо таке огляд завдяки їм я тоді не купив грата ) тут на форумі був опис тої канітєлі про самі машини читав перед тим дуже багато там механізм 4х4 дуже надійний.
машина виявилась реальним гратом і добре що Бозя розум не відібрав і я її не купив. тому в пошуку дальше
в кінці зеленої на шкода-сервісі, але достатньо було щоб її підняли на підйомнику і я сам побачив всю "красоту машини" знизу