Де можна відремонтувати провисші дверні петлі GOLF 2

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем RED162, 19 лют 2012.

1. RED162

RED162 Новачок

Jetta
    Проблема така дуже провисли передні водійські двері закриваються як в жигулю:bad:Читав багато інфи в неті як зробити але не хочу з цим бавитись..
    Підкажіть де у львові таке можна зробити?

2. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Я таке робив на Джеті сам. В мене були зношені штифти і розбиті отвори в завісах. Робив перший раз, намахався. Потім райберував отвори і точив нові штифти. Треба щоб рядом була токарка, а то знімеш, а нове може бути прослаблене. На роботу пішло біля 4 годин, не рахуючи токаря. Саме важке зрушити той штифт. Інструмент простий: ключі, молоток, пробойчик і малі лещата.

3. RED162

RED162 Новачок

Jetta
    Ого краще всетаки сам робити не буду ато чую залишусь без дверок взагалі дякую)

4. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    RED162, мені на водійській дверці на Гольфі зробив майстер за 100грн, робили на сто, що на Зеленій...чисто випадково знайомий звів з ним :) Зробили капітально і потім жодних проблем з дверками не мав. Можу поділитись контактами, якщо цікавить

5. RED162

RED162 Новачок

Jetta
    кинь контакти в пп буду дуже вдячний.

6. Vexler

Vexler Аксакал

всім відписав :)

7. dimi4

dimi4 Початківець

Bora
    в мене в борі здається теж проблема з дверима. потрібно гримнути щоб закрити і сіпнути щоб відкрити.куди краще підїхати щоб глянули і відрегулювали?

8. Vexler

Vexler Аксакал

dimi4, 067 169 27 72 Коля
    Щойно говорив з ним, казав 200грн за дверку (бо я робив в нього мин року ще і він робив за 100-150, вже точно не пригадаю) , але звертайтеся, майстер відповідальний і щось скине полюбе і саме головне капітально то все зробить! :)

9. dimi4

dimi4 Початківець

Bora
    дякую. вже домовився на сьогодні

10. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    На скільки ще актуальні дані номери?
    Потрібно відреставрувати петлю на аудюсі. Векслер, де знаходиться отой твій майстер?

Можливо з"явилися ові контакти і інформація?

11. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Блин - хоть бы до завтра подождал и не палился :))
    Ой, щось я розфлудився на ніч

12. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Реставрував в себе провисшу дверку, то реставрація звелась до заміни петлі і штіфта (половинки що кріпиться до кузова), бо в петлі яка приварена до дверки штіфт стоїть мертво а обертається (стирається) середньою частиною і відповідно зношується та половинка яка прикручується до кузова. Купити такі половинки непроблема (я купував по 20грн). Роботи проводити краще з напарником (я попередньо знімав стекла щоб не побити).

13. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Не поняв? чого побити?
    відкрутив петлю і поставив нову? чи щось вибивати треба?

14. Voffka

Voffka Active Member

VW Jetta Coupe
    Клубна карта:
    000010
    петля (воно ж "Шарнир дверной петли") відкручується від кузова, а далі вибивається штифт. Штифт та половинка петлі - під заміну. Поливинку, що приварена до дверки потреби міняти немає.
    Крім того штифт бажано не вибивати, а випресовувати.

2 dima1405 а де саме ти купував петлі? бо я питав по магазинах у Львові і на базарі, то не знаходив. Є на Екзісті, але по 80 грн/петля.

15. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    з дверної завіси вибивається? А чим випресовується?

16. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Купував на розборці. В ЧП де я купую запчастини є розборка, от мені як vip :) клієнту і запропонували вибрати найкращі, вибрав дві а замінив лише одну.
    Стекла (форточна дверка) знімав щоб часом від єкономії на СТОшниках не попасти на покупку остеклення.
    Штіфт посаджений з натягом, а тому потрібно вибивати(поставивши упор) або випресовувати (ручними лещатами, чи маленькими лещатами), наскільки пам"ятаю штіфт головне зрушити.

17. Smak

Smak Початківець

VW Golf II 1.6D 1986
    Клубна карта:
    000420
    Ручними лещатами, але не маленькими, а великими "родом з СССР". Колись робив з батьком, то вибивав, недавно лещатами сам (трохи важко, але приспособився) випресував а потім запресував, навіть сфоткав. Зусилля там чимале...

18. scrap

scrap Місцевий

VW Golf II 1.3 1989
    Клубна карта:
    000414
    а можна фото бо і мені актуально

і якщо хтось знає де можна купити завісу то відпишіть тут

19. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта: