Доброго дня. Мій колега з іншого регіону попросив допомогти. Але ні я ні колеги незнаємо де є цей "Старий міст", може ви підкажете? Або може взагалі знає того Тараса. Дякую. > Підскажіть будь-ласка, де у Львові знаходиться "Старий міст"? > А конкретніше, можливо хтось проживає чи буває поруч. > Потрібно знайти координати однієї людини, яка є власником шиномонтажу, що > там знаходиться. Знаю лише що звуть його Тарас. > > P.S Другові потрібно придбати у нього дископрокатний станок > здається він сам їх виготовляє. > Якщо раптом хтось зможе дістати його телефон
Відповідь: Де у Львові є "Старий міст" Може мається на увазі колишній міст через Полтву (кінець Промислової, початок Миколайчука), він залишився і дотепер, але Полтву закопали.
Відповідь: Де у Львові є "Старий міст" Навпроти радіобазару за автостанцією (кільце кінець Липинського) є шиномонтаж (там ше диски і гуму б/в продають). Там якраз міст через Полтву був, колись навіть чайки там літали....спогади дитинства, зараз напевно вже ніхто не пам*ятає як там річка текла.
Відповідь: Де у Львові є "Старий міст" аааа, такий сморід нвіколи не забути!!! Як батько там проїзджав, то все вікна закривав І чайок памятаю, вони в тому г бабралися.
Відповідь: Де у Львові є "Старий міст" ...на вєліку туди в дитинстві їздив, ріка вздовж Липинського біля особнячків текла Так відносно того Старого Моста є ще один варіант: як спускатись з Високого Замку біля Фармзаводу в напрямку Б.Хмельницького, то проїжджаєш під залазничним мостом. Метрів 30 за мостом зліва є шиномонтаж. Може його шукаєш?
Відповідь: Де у Львові є "Старий міст" Велике всім дякую. Думаю це допоможе колезі в пошуках п. Тараса