де у Львові можна грамотно провірити двигун?

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Antoxa, 14 жов 2008.

1. Antoxa

Antoxa Active Member

VW Jetta II 1.6PN
    шоб не створювати нову тему, пишу тут. Підскачіть будь ласка де у Львові можна грамотно провірити двигун, одним словом роботоспособність машини. дякую.

2. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    Мінімум в два місця тре буде їхати шоби механіку перевірити тре буде знайти моториста, а шоби вприск то до карбюраторщика або інжекторщика.
    По моєму тут на форумі сто разів проскакували координати і тих і тих пошукай може ?

3. Antoxa

Antoxa Active Member

VW Jetta II 1.6PN
    дякую но відповіді ти так і не дав, попрошу не писати порад з гуглом, пошуком користуватись вмію, мене цікавить ваша порада а не пошук.

4. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    Моторист Ігор 80974916365, по відгуках - дуже добре! Біля Автовокзалу на Стрийській.
    Інжектор я діагностував у Олега, заді готелю Гетьман на В.Великого біля ДАІ спитаєш на базарчику, там підкажуть. Але PN здається карб, а того я не знаю.

Останнє редагування: 15 жов 2008
  5. Antoxa

Antoxa Active Member

VW Jetta II 1.6PN
    PN то полу інжектор но в мене карб від ауді 1.8, а де можна компресію провірити, так шоб на 100%

6. FasT

FasT Місцевий

Клубна карта:
    000038
    Я міряв на Городоцькій як виїжджати з Патона. Намана! Можеш у того ж моториста!

7. Antoxa

Antoxa Active Member

VW Jetta II 1.6PN
    дякую, а можна точніше адресу?

8. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Назвіть правильно тему!

9. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    "Другий рік шукаю моториста, карбюраторщика і міряю компресію. Антоха"

• Подобається Подобається x 2
  10. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    Есть неплохой маторист,работает в кооперативе "Ласточка" 11ряд 22 гараж,звать Андрей!!!Он мне и компресию померял и компресию масло (если я правельно написал) есть куча приборов для этого всего!!!!!

11. Antoxa

Antoxa Active Member

VW Jetta II 1.6PN
    хоббі в мене, а по темі хочу точно знати, всіх спитай зроби по свому, а ти якщо не хочеш помагати то не треба, вже одну мою тему засрали.
    П.С. Карбюраторщик є і моторист, цікавить провірити машину ше в якійсь майстерні шоб порівняти результат.

12. Antoxa

Antoxa Active Member

VW Jetta II 1.6PN
    Antoxa,
    не підскажеш як туди тобратись?

13. FasT

FasT Місцевий

Клубна карта:
    000038
    Дякую це '+'!
    Адрес не знаю, як їхати на Солонку зразу за Автовокзалом є поворот. А взагалі можеш подзвонити і все уточнити.

14. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Непогане в тебе хоббі,шукати карбюраторщиків і мотористів (паходу вони губляться). А потім найти ше майстерню і порівняти результат.
    пи.си. стан невскритого мотора тобі ніхто не оцінить. Маскимум це поміряти компресію і тиск масла. А це можна зробити за допомогою манометра і компресометра, які можна купити на авторинку за Гетьманом, попавши аж в 200-250 грн, або знайти на любому сервісі, особливого навику для користування тими девайсами не вимагається. І не шукати роками майстерні.

15. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    :) Може то вже ВР6 діагностується?
    Антоха, а що там перевіряти, якщо хаває масла до 1л, дешевше доливати, якщо більше розбираєш і дивишся по ходу роботи що міняти.Компресію можеш і сам перевірити, купи собі компресометр, викручуєш свічку і міряєш, проще не буває.Правда що ти очікуєш від того заміру? Стосовно карба- хз, ну поміняй прокладку, жикльори калібрувати точно ніхто не візметься з твоїм калхозом.
    Загалом твій мотор треба було робити ще років 5 тому, готуй касу, або шукай ВР6;)

16. Antoxa

Antoxa Active Member

VW Jetta II 1.6PN
    да зара все в гроші впираєтся, поточні росходи висасують всьо.
    всім дякую за допомогу.

17. vovka

vovka Active Member

ВАЗ 2108 RPD, Ford Fiesta ST
    но-но.. викрутити треба всі свічки, а то ще до біди викрутить одну, заведеться і получить компресометром (якщо просто його вставить і рукою притисне) між очі )))

крім того там треба зняти повітряний фільтр, і нажати педаль акселератора до упору. і аж потім міряти.

• Подобається Подобається x 1
  18. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    Antoxa, купи собі карб нормальний і розслабся..
    як казав мені майстер який робив мені на такому моторі треба було їздити поки не стане накрайняк подивитись до голови..

19. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    Ул. Княгини Ольги по напровлению от Сахарова и сразу за мостом на права!!!!!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)