Прошу порадити магазини продажу дисків для поло і які саме розглядати бренди ? Я в цьому не дуже розуміюся, але чи вийде підібрати диски під літні шини 175\70 R14 ? Хочеться використовувати стальні для зими і легкосплавні для літа. Щось супер по ціні звісно не хочу, ну і дешевого теж ні. Щось середнє бажано. :D Заодне, хто розуміється на аудіосистемах... Маю 4 штатні колонки в дверях і є ще по одному місцю в стояках з переду, я так розумію, під твітери - ВЧ динаміки. Які динаміки можна і де можна підібрати, щоб разом зі штатними підключити ? Дуже дякую за відповідь.
Я собі колись купував на Гольфа на Автобазарі на вул.Зеленій. Недавно заїжав туда приглядав собі до Каддіка, то там і вибір є і ціни різні. Купиш не купиш але приблизно зорінтуєшся по цінах. І я б радив підставляти до машини, і так вибирати, бо на вітрині вони можуть виглядати класно, а до Поло не пасувати, або навпаки.
Магазин "ШипШина" (колишній Алекс, Автосезони), вул.Городоцька, 355. Асортимент великий, ціни різні. Є тема "Клубний гараж" і в тому "гаражі" є хлопаки, які підкажуть і зроблять