Цікаво, а яким заправкам довіряють шановні форумці :?: Запрошую проголосувати. І не забувайте писати коментарі, де вкажіть марку бензи та ін.
Відповідь: Де ви заправляєтесь? Ну і від себе додам, що сам стараюсь заправлятись А95 на Лукойлі, що в Оброшино. А буває шо мушу заправлятись по місцю проживання (не у Львові), то тоді приходиться без вибору на УкрНафті - отстой :!:
Відповідь: Де ви заправляєтесь? Заправляюсь де получиться. УкрНафту і ЛьвівПетроль стараюсь обїжджати..
Відповідь: Де ви заправляєтесь? перевагу надаю лукойл, а коли не получається то ОККО, но львівпетроль і укрнафта борони боже мій моноінжектор від тої бензини
Відповідь: Де ви заправляєтесь? Лукойл, ВОГ, деколи Окко Але і там тоже г..но буває, особливо на Окко. В мене знайомий оператор на Окко-каже, шо на всі заправки бензовози однакові приїжджають, тобто одна і та сама бєнза під різними торговими марками, залежить від партії. До речі, від присадок в мене свічки червоні. Коли їхав з Криму, заправився в Миколаївській області на УКРТАТНАФТІ -то була прикольна бєнза...
Відповідь: Де ви заправляєтесь? Взагалі-то найкраща А-95 на ОККО - євростандарту(возять з Угорщини).Але тоже кажуть, що раз на раз не припадає. А заправляюся переважно на Лукойлі, бо саме така заправка найближче до дому.
Відповідь: Де ви заправляєтесь? Це та шо зараз так круто рекламують, як стандарту EURO-3? До речі, на Лукойлі теж бачив таку позначку.
Відповідь: Де ви заправляєтесь? Я надаю перевагу Лукойл, а оскільки у місті їх небагато то ВОГ іноді на ОККО,все решта фігня.
Відповідь: Де ви заправляєтесь? Чув сьогодні по радіо рекламу що на ВОК тепер бензин ЕВРО-4 і як на зло сьогодні прийщов день заправки і як збіг обставин я був біля ВОК і заправив повний бак, а завтра попробую на тому ЕВРО4 розгін до 100 на дорозі і напишу чи той бензин ліпший від ЕВРО3 чи ні. А на запитання в оператора про той бензин , оператор відповів що бензин з Білої-Русі (від Бацька) і що бензин відповідає всім нормам і вимогам ЕВРО4.
Відповідь: Де ви заправляєтесь? Я завжди заправляюсь на окко на кульпарківській, мені казали шо на вог краще, почав на вог заправляти то машина почала гірше їхати і розхід збільшився, пробував не один раз. тепер дальше на окко на лукойлі не хочу, треба підримувати вітчизняного посередника
Відповідь: Де ви заправляєтесь? А я заправляюся на ВОГ бо тільки там є дизель євростандарту. Є окремий дизель для вантажних автомобілів і окремий для легкових.:shock: Машина справді трохи краще тягне.
Відповідь: Де ви заправляєтесь? доречі та людина шо хвалила вог в енї гольф 3 тоже 1,9 тді, значить дизель там дійсно хороший шо не скажеш про бензин.......
Відповідь: Де ви заправляєтесь? На всіх заправках бензин інший! на одній тій самій заправці я питав один раз був чеський, потім білоруський, і тоже буває прибалтійський! Найкращий прибалтійський, потім білоруський і чеський, але є ще один прикол 92білоруський кращий від 95білоруського, а вже чеський 95 кращий від 92! а прибалтійський 95 є95, а 92 є 92!
Відповідь: Де ви заправляєтесь? Заправляв польський доргучий бензин, отримав 20% економії розходу палива, по грошах все рівно в нас дешевше
Відповідь: Де ви заправляєтесь? А як знати який бензин на заправці А де польський бензин є і наскіки він дорожчий