Недавно поміняв прокладки і кольца на моторі. Лишилось відрегулювати клапани і настроїти і перебрати карб. Може хтось знає хороших майстрів які б це зробили дуже добре??? Підкажіть плз...
Відповідь: Де відрегулювати клапани? Карб добре відрегулює карбюраторщик Славік, його майстерня на Батальній, детальніше розповість телефоном. Його номер 80972674848. Він же порадить моториста для регулювання клапанів.
Відповідь: Де відрегулювати клапани? До славіка постійно черга. До клієнтів відноситься так собі. В причинах якихось глюків не розбирається типу "Моя задача проста - прочистити карб відрегулювати і все! Хочеш зроблю, а чому в тебе тачка після прогріву глохне - незнаю і розбиратись не буду" - так він мені колись сказав.
Відповідь: Де відрегулювати клапани? якшо то той Славік шо на гаражах біля митниці то він мені шось не дуже.. якось туповато він проводить запис - проблему толком оприділити неможе і коли приїжаєш він переписує на наступний тиждень шоб повністю перебрати карб.. але мені він допоміг як дросельна заслонка не закривалась і зранку мотор душився.. карочє почистити карб то якраз до нього
Відповідь: Де відрегулювати клапани? Народ, а ви користуєтесь різними засобами для чистки карба які просто бризгаються на карб без його знаття і розборки? і якими саме? Перед зимою чистив карб в Андрія на Боткіна, його роботою задоволений, але через нашу фігову бензу він знов весь чорний!!!
Відповідь: Де відрегулювати клапани? Карб я собі сам промив, продув, але ремкомплект ставити не ризикнув. Все ніби працює нормально. Хочу щоб хтось поставив ремкомплект і відрегулював його. І розхід 8л то трасі і 10л по місту. Мотор 1,6. Це нормально??? P.S. Так і не можу визначитись до кого їхати до Славіка, чи до Андрія(біля бетонного заводу). Хто знає? Андрій тільки чистить, чи ще й регулює??? Додано через 6 хвилин Я згадав, в мене не все працює нормально... Після власноручної чистки машина на 5й передачі не хоче їхати більше 140, стрілка тахометра стає на 3200 і далі не йде Перед тим якось пробував, то їхало 180км/год. Думаю може то тросік на педальку газу, замало натягнутий і не повністю відкривається друга камера. Але на інших передачах мотор заходить за 5000... обертів. Хто щось порадить? :?:
Відповідь: Де відрегулювати клапани? Атлічна! Може не рухай Поміряй компрессію, або фоткай свічки і викладай сюди. Варіант з тросиком можливий але малоймовірний. Спробуй поміняти заправку і знов проїдься по трассі. Від поганої бєнзи теж багато залежить. Останній варіант - паливний насос, який при великій нагрузці не видає потрібної кількості палива. Удачі. Додано через 2 хвилини Блін, і вже крутиш/хочеш 5000???!!! Мда. Скільки мотор після заміни накатав?