Де взяти ел.проводку водійської дверки VW Polo1.4?

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем mstyslav, 23 лют 2011.

1. mstyslav

mstyslav Початківець

Volkswagen POLO
    Глючить проводка в водійській двері після "невеликого КЗ" в разйомі замка. Якщо хтось знає де взяти б/у в хорошому стані (з разборки) - буду вдячний.
    VW Polo1,4; 1999р/в; передні шклоелектропідйомники; ц/з.

2. kym

kym Аксакал

a 100
    Купи на базарі 2 куски по 2м подібного дроту... дай якомусь радіолюбителю щоб поробив тобі кінцевики такі як потрібно і зекономиш на бензині поки по шротах ганяти будеш... а на шрота все одно з одного кінця дроти відкушені... там довго не бавляться.

3. mstyslav

mstyslav Початківець

Volkswagen POLO
    Дякую за пораду, але де взяти сам розйом...? (3-х контактний - внутрішняя мама).

4. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    сфоткай свій і на розборку поїдб та й купи. А окремо проводку на поло врядлі знайдеш. Хоча я не дуже розумію суті питання. що саме глючить і звідки впевненість що проблема в проводці дверей а не десь в районі запобіжників.

5. Prizrak

Prizrak Місцевий

BMW 730d E38 / VW Vento GL 1.8
    Клубна карта:
    000049
    Ось проводка з дверей Поло. Така?

6. mstyslav

mstyslav Початківець

Volkswagen POLO
    Шановний Prizrak!
    Проводка нібито подібна, не бачу тільки комутації та розйоми на кнопки керування ел.підйомниками і зачинення і відчинення дверей з салону. (і не впізнаю разйом - (в правій руці вгорі)верхн.фото). Це мабуть обігрів заркала, або на динамік.
    А проблема в мене така: коротнуло в разйомі (стрілка на фото) і сплавилась проводка. Все нормально сплавлене розділив і заизолював, але дверку перестало брати на сигналізацію...[​IMG]

7. mstyslav

mstyslav Початківець

Volkswagen POLO
    Шановний Олександр (Prizrak), щиро дякую Вам за консультацію по телефону.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)