Глючить проводка в водійській двері після "невеликого КЗ" в разйомі замка. Якщо хтось знає де взяти б/у в хорошому стані (з разборки) - буду вдячний. VW Polo1,4; 1999р/в; передні шклоелектропідйомники; ц/з.
Купи на базарі 2 куски по 2м подібного дроту... дай якомусь радіолюбителю щоб поробив тобі кінцевики такі як потрібно і зекономиш на бензині поки по шротах ганяти будеш... а на шрота все одно з одного кінця дроти відкушені... там довго не бавляться.
сфоткай свій і на розборку поїдб та й купи. А окремо проводку на поло врядлі знайдеш. Хоча я не дуже розумію суті питання. що саме глючить і звідки впевненість що проблема в проводці дверей а не десь в районі запобіжників.
Шановний Prizrak! Проводка нібито подібна, не бачу тільки комутації та розйоми на кнопки керування ел.підйомниками і зачинення і відчинення дверей з салону. (і не впізнаю разйом - (в правій руці вгорі)верхн.фото). Це мабуть обігрів заркала, або на динамік. А проблема в мене така: коротнуло в разйомі (стрілка на фото) і сплавилась проводка. Все нормально сплавлене розділив і заизолював, але дверку перестало брати на сигналізацію...