Декілька хвилин з життя мотоцикліста. Тільки навіщо так?

Тема у розділі 'Автофорум', створена користувачем Scirocco GTi, 23 вер 2010.

1. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП
  2. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
  3. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Та який там профі - просто везунчик. В даному випадку повезло, що пішоходи були не швидкими (1:53, він обганяє машину, яка пропускає пішохода) і в тому, що ніхто не відкрив водійські чи пасажирські двері або різко не змінив рядності.

4. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422
    Ну блин... ну катайтесь так на треках, закритих дорогах або майданчиках... Ну не треба же ж на дорогах загального користування... там ж за кермом жінки, неврівноважені, діти в салоні, пішоходи. От так на везіння валити - то злочин.

5. tyxanton

tyxanton Active Member

продано VW Passat Variant B4 2E 1994
    Контроль над байком надзвичайний, ніякого везіння. Може 1%. Ну хіба що якийсь термінатор за кермом. Але чомусь я не вірю у це відео. Сам затятий мотоцикліст. Вчора сьогодні на байку, майже кожен день. І такі ситуації мені дуже знайомі. Я бачу тільки те що в Москві на відміну від Львова водії машин вже навчились бачити і пропускати мотоциклістів. Зеркала літають напевно на ура!

6. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    І що ти, як затятий мотоцикліст, що мчиться на швидкості мінімум 100 км/г не більше ніж 50 см від машин робиш, коли перед мотоциклом відкриваються двері або змінюється рядність? Повертаєш чи зупиняєшся? :):):)
    І на якій секунді ми бачимо, що мотоцикліста хтось пропускає?

7. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    На такій швидкості за 6 хвилин Львів би вже весь проїхав з одного кінця в інший :)

8. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    по Городоцькій :D ? Уявляю...:gamer: як би його збирали по-кусочках.....:girl_angel:

9. tyxanton

tyxanton Active Member

по крайній мірі не створюють перешкод. І жаба їх не дусить. А ти мабуть спеціально би відкрив двері?
    клас, моя улюблена вулиця, в мене ендуро.
    Які ви наївні, це нереальне відео. Прокатав би когось з вас між машинами шоч би на 40 км/год. Але мотика шкода, потім не відмию.

10. mixonoff

mixonoff Місцевий

Клубна карта:
    000422
    А то нічо шо в тому "нереальному" відео той гандон на моцику перетинає подвійну суцільну лінію? Може і червоне світло світлофора йому "по барабану". Може візмемо за правило вважати що моцики мають окремі права та правила?
    P.S. Страшно не люблю мотоциклістів на швидких моциках. Стикався кучу раз з їхніми маневрами дурацькими, чуваки реально не відають що творять.

Останнє редагування: 23 вер 2010
  11. tyxanton

tyxanton Active Member

Ти знаєш більшість з вас вважає що правила тільки для вас. Бо коли їдеш на мотоциклі таке враження, що тебе чи ігнорують чи спеціально намагаються зіштовхнути з дороги.
    Бо ти вухами хлопаєш, а ось твої дурацьки і небезпечні для мотоцикліста на швидкому мотоциклі маневри тре передбачувати ще до того як ти ще навіть і не подумав що будеш той маневр виконувати.

12. mixonoff

mixonoff Місцевий

Клубна карта:
    000422
    Що означає "вухами хлопаєш"?! Якщо в основному вони порушують правила?! Якщо по вул. Дорошенка у Львові ті "редіски" собі дозволяють розгон до 200 км/год то ніякий водій не встигне зреагувати, а тим більше уникнути проблем. У місті дозволена щвидкість з допусками - 69 км. год/год. якщо "гандураси" не відчувають швидкості то їх особиста трагедія, для їх стилю їзди не повинні підлаштовуватись інші водії.

13. mixonoff

mixonoff Місцевий

Клубна карта:
    000422
    Шо за брєд?!! Подумав що пишеш?

14. tyxanton

tyxanton Active Member

от бачиш, навіть передбачив цей твій допис.

15. mixonoff

mixonoff Місцевий

Клубна карта:
    000422
    Я неадекватних відчуваю за "милю"...

16. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    Незнаю незнаю,но пока я смотрел за этим дол......бом (подругому я их не могу назвать) я все время ждал что он где-то не успеит и в смятку!!!!

17. kym

kym Аксакал

a 100
    В свій час теж трохи їздили на Явах і Чезетах проти волг москвичів і жигулів.... то саме і зараз Хонди і Сузуки протів ВМВ і Мерседесів. Нічого в тому відео нема особливого .. швидкість там не дуже... Нафік він пару раз на колесо ставав неясно.... На екрані виглядає трохи страшнувато. але насправді не так... дороги широкі є куда вильнути... єдине хіба дійсно би хто дверку відкрив.... думаю максимум передню вилку би погнув

18. botsman

botsman Початківець

Duke II
    щодо відео - по звуку мотора і фізиці руху, воно однозначно "пришвидшено", реальна швидкість менша, а їздить він тупо і необдумано. Так чи інакше ВСІ порушують правила, але МІНІМАЛЬНА "адекватна" формула дуже проста - порушення не має створювати проблем ТЗ, які рухаються в межах правил. Так шо тут гордитися, на мій погляд, нема чим - хіба плакати :)
    -------------------
    з.і далі було багато тексту, що я думаю, про авто-мото рагулів і рагулів як субкультуру загалом, але стався прикрий глюк - тож залишимо на реал :) Тим більше, сподіваюся, незабаром, відбудеться клубна презентація моєї Кори))) (на мот, чомусь, глядачів було не забагато), тим більше, неодмінний атрибут таких суперечок - гарний хук :) по неті не звучить ГГГ :)

• Подобається Подобається x 1
  19. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Мотоциклістам - лихачам нічим хизуватися.
    Знайомий прокатався по місту, один водій ВАЗа його просто не помітив бо той летів на дуже великій швидкості, результат - мотоцикліст два тижні в комі, рік закордонних лікувань за великі бабки вдалося йому врятувати життя, і за великі бабки хлопчину 22 роки з ВАЗа посадив в тюрягу...
    ось так все банально...
    П.С. Сам в юності ганяв на мотоциклах, але як я ненавиджу тепер гошщиків- мотоциклістів!!!

20. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП
    Швидкість в місті більше 100 км на годину по центральній вулиці - зась!!! В нас такі самі "льотчики" літають по центральному прроспекті як дурні. Та й те, що описав Олег дійсно може трапитись і в нас.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)