Доброго дня. Маю невеличку проблему з пошуком шківа на свій гольф.Той шків складається з двох шківів з'єднаних разом, і той що зверху трохи кривий. Дзвонив по шротах, толку немає. Можливо хтось натрапляв на такий мотор, або знає де таке може бути. Буду радий будь-якій інформації. На фото потрібна деталь.
1. Раджу шукати новий. 2. Вони нерозємні, всередині гума, з часом втрачає еластичнісь - тріскає, розвалюється. Тому читаєм 1.
Та той кусок заліза стільки денег коштує, якщо оригінал, що капець. До речі він має бути розборний.... він є стягнутий болтами і закисший...... Маю такий але тільки той великий з гумою... меньший уже десь пішов. Бери відбий меньший і до токара нехай прокатає і вирівняє, якщо має відповідні катки. Хіба би на АФН вони були суцільні, але не думаю це стандартний шків і йшов на багато різних двигунів.
Який номер деталі не знаю, щось не міг знайти по каталогах. Можливо не там дивився. Може знаєте якісь сайти?? Ну і токаря тепер треба ))) Хтось має знайомих?? Звертаюсь до Кума, чи можна подивитись на Ваш шків?? Якщо так, то де і коли ? Можливо напишіть свій номер телефону.
037105243b Щойно глянув - там тільки оригінал, і коштує дійсно багато. Демпфер не розборний. Демпфер (8) прикручений до зірочки к/валу (3) болтами (10) і між ними стоїть шків клиновий (8А) Так це все виглядає Uploaded with ImageShack.us А так виглядає сам демпфер Uploaded with ImageShack.us Якщо в Кума є такий то бери!
Сам демпфер точно не розборний.... а я так зрозумів що кривий той що прикручений до демпфера.... який за звичай гідрак тягне... він штампований з бляхи і його часто гне при ударах. Сам демпфер зігнути майже не можливо(хоча у нас все можливо)... він виточений з куска металу і досить міцний
Дякую за інформацію )) Власне кривий той що прикручений до демпфера. Але коли його знімав, то вони становили одне ціле, тому і пишу що потрібний той шків. Якщо питання можна вирішити іншим чином, то буду тільки радий. Але Ваш шків мене цікавить. Де Вас можу знайти??
Добрий день. Проблему вирішено шляхом прокатки шківа. Велике дякую всім хто приймав в тому участь, а особливо Кумові. Зробили все за один день. Дуже задоволений