Діагностика гідропідсилювача Т5

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем Malyshka, 28 тра 2012.

1. Malyshka

Malyshka Початківець

T5 (77kW)
    Хлопці, піскажіть будь-лавска, де у Львові можна якісно зробити діагностику гідропідсилювача і всієї ходової (на всякий випадок). Розгляну всі пропозиції.
    Симтоми маю слідуючі, попав на так званого лежачого поліцейського (при настанні тепла дві бетонні плити на дорозі чучуть зійшлися і піднялися. Після цього замітив неприемні вібрації при повороті керма вліво чи вправо (машина не їде - стоїть), а при їзді (10 км/год) і повороті керма чути якусь вібрацію по панелі і відачую удари в щепленні.
    До кого звернутися??? Підскажіть будь-ласка.
    І ще, що ви можете сказати про СТО на Ткацькій, 31 (біля Світоча).

Останнє редагування: 28 тра 2012
  2. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    А давно робилася геометрія коліс? Бо то не обов"язково буде гідра... І чи зазиралося до бачка з рідиною до гідропідсилювача?

3. Malyshka

Malyshka Початківець

T5 (77kW)
    Геометрія робилася минулого року, і в бачку все на містці. Вібрація появляеться лише при навантаженні. Тобто, коли машина стоїть заведена і я повертаю кермо.

4. Malyshka

Malyshka Початківець

T5 (77kW)
    Хороший форум - це мертвий форум!!!

5. kym

kym Аксакал

a 100
    Масло в гідраку якої свіжості. Гідрак трясе кермом коли не створює потрібного тиску в рейці. сам гідрак на пряму з ходовою не звязаний... з ходовою звязана рейка і то через наконечник ... тобто не жорстко...

6. Malyshka

Malyshka Початківець

T5 (77kW)
    Машині вже 7 років, в мене 2,5 я цієї рідини ще не міняв може вже пора?

7. kym

kym Аксакал

a 100
    Понюхай... як з бачка потягне г...ом то точно пора..)))))))

8. Malyshka

Malyshka Початківець

T5 (77kW)
    Прикольно, це прикол, чи метод превірки рідини? :)

9. VovaVirus

VovaVirus Active Member

Seat Cordoba 1,6 98р
    Клубна карта:
    70
    1. При такому ударі рейку пошкодити важко, вона боїться бокових ударів
    2. Перевір кріплення рейки на всяк випадок.
    3. При навантаженні на гідрак йде навантаження на мотор, який деформує подушки мотора і якщо щось там послабилося буде вібрація.
    В мене болт передньої подушки вирвало на поліцаї. При натисканні на газ і відпусканні починало ручку передач рухати оскільки мотор піднімався і опускався. Перевір подушки.
    4. При повороті колеса працюють підшипники стійок і при такому ударі вони взяли своє. Посади когось за руль і поклади руку на стійку, при повороті вона буде пригати легенько.
    5. Ще одне місце куди пішов удар - кульова опора, але їй мабуть просто приходить кінець якщо шось.
    6. Якщо крутиш на рулем на місці то специфіка щеплення гуми з дорогою робить ефект ривків а в страху очі великі і цього раніше не помічалося.

• Подобається Подобається x 1
  10. kym

kym Аксакал

a 100
    Один з методів...)))))

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)