Діагностика і обслуговуванння мотору 9А.

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем craz, 17 бер 2010.

1. craz

craz Початківець

VW passat b3`91, 9A
    Всім привіт.

Шукаю де б провели діагностику мотора пассата б3 (9А) і відрегулювали. Симптоми наступні:ХХ час від часу перестає зменшуватись після прогріву. Зазвичай ХХ був десь в районі 650-800, а зараз 1000-1100і якщо скидуєш швидкість, то може "кашляти" - педаль газу відпускаєш і починає машину смикати потроху.

Казали про майстра на Галицькому перехресті, але по відгуках народ щось не надто задоволений. Майстер на Кульпарківській (Роман) з такими моторами справ не має.

Може хтось зтикався і має телефон майстра, до якого можна звернутись?

П.С. Що найцікавіше - якщо починаються проблеми з ХХ, то підвисає приборка (ел. спідометр/одометр "зависають" і не відпускає їх, поки клему з АКБ не знімеш). Грішу, що якусь помилку пише в мізки і зняття клеми її скидає.

2. Shark

Shark Початківець

VW Golf III 2.0 GTi
    Є один майстер в районі вул. Сахарова, трохи специфічний але башковитий не знаю чи допоможе але спробуй. т.м. 067-673-3899 Саша.

3. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Тут потрібно електрика а не моториста. Очевидно, дріт з якогось датчика замикає на масу.

4. craz

craz Початківець

VW passat b3`91, 9A
    Дякую за наводку, поїду в п"ятницю тоді до електрика, заодно і поставлю донорський моторчик заднього двірника :)

5. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    і доброго спеціаліста по механічних інжекторах, а таких небагато!

6. craz

craz Початківець

VW passat b3`91, 9A
    Як знайомий з таким - не стидайся, поділитись номером телефону :)

П.С.
    - поспілкувались, порадив щоб перше глянув електрик мій (датчики, чи маса усюди є, чи не окислилось нічого і все живе), а як не допоможе - то таки до Андрія на Гал. перехрестя їхати, цитую "регулює механічні інжектори багато людей, а ремонтує тільки Андрій" :)

Так що побажайте мені успіху в п"ятницю :)

Останнє редагування: 17 бер 2010
  7. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    сам би за такого спеціаліста фляшку кому поставив :drinks:
    Є в нас на форумі хлопака kym його нік, вроді знається на тому по дописах, проте я в нього не був, тому і щось гарантувати не маю права. Можеш з ним поговорити, десь навіть телефон свій викладав. Покури пошук.

8. orra

orra Active Member

audi 100
    Андрій на китайській стіні 0505978986, 0672541046

9. kym

kym Аксакал

a 100
    По зовнішніх признаках виглядає що в тебе підклинює регулятор холостого ходу треба чистити. Взагалі в КЕ Мотроніках всі неприємності починаються з ХХ - то перший признак що щось розрегулювалось. Як не поможуть на китайській стіні приїжджай подивлюсь.

Останнє редагування: 18 бер 2010
  10. craz

craz Початківець

VW passat b3`91, 9A
    Добре, десь в суботу як щось знати буду - задзвоню перше тобі.

11. craz

craz Початківець

VW passat b3`91, 9A
    Датчики наче живі (цитуючи електрика), а от свічки всі чорні - ллє на них бензин як з відра... Є підозра, що форсунки промити треба (машина стояла довгенько).

kym, приймеш завтра?

12. kym

kym Аксакал

a 100
    Завтра....тобто сьогодні не вийде ... подзвони 23.03 097 544 68 49 Юра.

13. craz

craz Початківець

VW passat b3`91, 9A
    Добре, подзвоню

14. orra

orra Active Member

audi 100
    кум, а де ти робиш?

15. kym

kym Аксакал

a 100
    В Солонці.

16. craz

craz Початківець

VW passat b3`91, 9A
    Дякуючи Юрі, знаю проблему - смертю хоробрих пав потенціомір напірного диска.
    Так що якщо хтось заначив мішок таких потенціомірів на стриху - продайте мені один :)

17. craz

craz Початківець

VW passat b3`91, 9A
    Хех, розходомітрів повітря (оригіналів, замінників, ремкомплектів) практично не дістати, хіба б/у з Польщі в невідомому стані.
    Хлопці з Ауді-клубу (декілька популярних моделей мали схожі з моїм пассат двигуни) зробили датчик-замінник, ціла тема про це є тут

Так що kym скоро приїду до тебе з тим щастям :)

18. kym

kym Аксакал

a 100
    В курсі тих замінників від віннерса......сам не пробував, але говорять що їздять. дивись щоб прошивка була на 9А двигун.... інші прошивки можуть не спрацювати.

19. craz

craz Початківець

VW passat b3`91, 9A
    Та я з автором зв"язався напряму, прошивка звичайно ж під мій двигун.
    Я спочатку переговорив з людиною з Червонограду, в нього стоїть такий і він дуже задоволений.

20. Роман П

Роман П Початківець

VW Passat В 3, 2.0 16V GT 1992 г
    Так як в мене той самий двигун і той самий інжектор може хтось підкаже авто погано завотиться холодне і поки не прогріється погано працює троїть ( свічки дроти міняв не помагає) таке враження що (типу в ВАЗА ) немає підсоса , до Анрія неохота їхати бо ще ніразу реально не допоміг
    Дякую!!!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)