підскажіть в чому проблема. Двигун 1.6 на VW PASSAT B4 плавають обороти на ХХ та під час руху на малій швидкості.:?: :!: :!: :!: обороти плавають від 700 до 1000 об.
Відповідь: дика робота двигуна 1. Негерметичність впускної системи (потрібно шукати дірку, куди всмоктується повітря) 2. Неправильне співвідношення суміші (тре регулювати)
Відповідь: дика робота двигуна Так, але тоді оберти би плавали тільки на гарячому або тільки на холодному двигуні. Тобто в якомусь із режимів неправильно формувалась суміш. Автор про це не зазначив.
Відповідь: дика робота двигуна В мене колись таке було, як виявилось, це резинова подушка під карбюраторм тріснула і хапала повітря.
Відповідь: дика робота двигуна або запалювання-дроти,свічки і т.п. в мене стояли різні дроти, поміняв на комплект нових-різницю відчув відразу :idea:
Відповідь: дика робота двигуна подскажите в чем проблема имею я в3 вот забрал я его после СТО делали инжектор засек расход на 100 км берет 20 литров это нормально может можно чтото самому сделать както уменшить его
Відповідь: дика робота двигуна напиши який вприск, букви мотора і шо саме робили. А так, як питання зараз сформоване, можу порадити хіба шо неїздити на машині шоб зменшити розхід. _ _ _ то адміни: пропоную в розділі двигун і підкапотний простір вивісити правило обов*язково писати букви двигуна і точну суть проблеми, так шоб всім його було видно.