Дим із щитка приборів?

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем svistun, 28 бер 2007.

1. svistun

svistun Active Member

VW Passat B3 1.8 1989 Fiat Doblo 1.3 multijet 2007
    Народ така проблема машина незаводиться, але під час того як кручу стартером йде дим з під приборів йде дим. Я поняв що щось коротить, але неможу знайти де? Можливо хтось щось порадить або підкаже куди звернутись!

2. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП
    Відповідь: Дим із щитка приборів?

Якщо сам не можеш знайти КЗ, то шукай гарного електрика!!!!!!

3. svistun

svistun Active Member

Може знаєш куди можна звернутись?

4. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Знаю дуже гарного електрика. Приїджай на Запоріжжя, познайомлю! ;) Та щей пива наллю за зустріч! ;)

5. svistun

svistun Active Member

Я б із задоволенням от тільки мені дорого обійдеться їїж треба тягнути або на евакуатор!:shock:

6. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Попробуй влючити запалювання і завести машину напряму (з акуми на стартер), заведешся -зЗаїдь на Віктор-сервіс (бічна Кульпарківської) навпроти колишнього обласного ДАІ недоїжджаючи до автобазару, запитай там електрика Віталіка, він тобі за пару рублів все найде (реальний профі). Хоча черга до нього тоже дай дорогу (але хоч домовишся).

7. svistun

svistun Active Member

Якщо можеш то дай мені його №, щоб я домовився, буду дуже вдячний!

8. SYNCRO

SYNCRO Початківець

Passat 1.8 G60 1990

Я так собі прочитав, і подумав що ти свістун пацан "канкрєтний", ти повинен знати, що класні спеціалісти не мають часу на балачки по телефону , їдь по вказаній адресі і домовляйся. sorri

9. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

З номером напряг, бо в нього він помінявся, а я давно там не був. Під*їдь без машини, домовся, а тоді приїжджай з машиною. Там є ше Льоша електрик, також непоганий. І ціни гуманні на тому сервісі. Для початку завестись попробуй, перевір контактну групу замка запалювання і глянь чи на самому стартері провода не підмикають (може в тебе плюс злетів і на масу коротить...)

• Подобається Подобається x 1
  10. svistun

svistun Active Member

З того що ти написав , я бачу що ти напріколі. Перед тим як до когось їхати потрібно зателефонувати і домовитись чи в нього буде час і коли!
    Тому що до хороших спеціалістів черга! І ніхто незбирався ремонтувати машину чи щось в тому роді по телефону!:evil:

11. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

(067)700-38-68 Андрій
    Скажеш, що порекомендував сусід Юрко, він здогадається, розкажеш про проблему.
    Успіхів.

12. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)

може бути паганий контакт на мінусовому клемніку або залипші релюшки стартера.

13. Бейліс

Бейліс Місцевий

BMW 320I M50 Vanos 96р.

да.........проблема!
    придумав, тобі треба возити з собою вогнегасник і все буде добре!

14. Pioneer

Pioneer Місцевий

Колись був Passat B5 1.9 TDI 123к.с., Hameleon metalic blue, DLS audio acoustic, Start Tuning...
    Клубна карта:
    000055

То не шутки, в мене так чуть Б4 пассат незгорів, тато рано прийшов заводить а з панелі і зівсюда звідки модна дим , добре шо він вспів пошуріку клєму з акумулятора зняти!!! а причина в мазі коли запихали непобачили що там дротик обірваний і вся проводка нах погоріла , батько цілий день всь проводку переробляв!!! Такшо будь обережний ато ми з татом посьогодні як тільки десь чуєм запах диму то зразу хапаємся да ключик на 10!!!

15. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014

Тел. Віталіка: 8067-710-97-40

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)