Народ така проблема машина незаводиться, але під час того як кручу стартером йде дим з під приборів йде дим. Я поняв що щось коротить, але неможу знайти де? Можливо хтось щось порадить або підкаже куди звернутись!
Відповідь: Дим із щитка приборів? Знаю дуже гарного електрика. Приїджай на Запоріжжя, познайомлю! Та щей пива наллю за зустріч!
Відповідь: Дим із щитка приборів? Я б із задоволенням от тільки мені дорого обійдеться їїж треба тягнути або на евакуатор!:shock:
Відповідь: Дим із щитка приборів? Попробуй влючити запалювання і завести машину напряму (з акуми на стартер), заведешся -зЗаїдь на Віктор-сервіс (бічна Кульпарківської) навпроти колишнього обласного ДАІ недоїжджаючи до автобазару, запитай там електрика Віталіка, він тобі за пару рублів все найде (реальний профі). Хоча черга до нього тоже дай дорогу (але хоч домовишся).
Відповідь: Дим із щитка приборів? Я так собі прочитав, і подумав що ти свістун пацан "канкрєтний", ти повинен знати, що класні спеціалісти не мають часу на балачки по телефону , їдь по вказаній адресі і домовляйся. sorri
Відповідь: Дим із щитка приборів? З номером напряг, бо в нього він помінявся, а я давно там не був. Під*їдь без машини, домовся, а тоді приїжджай з машиною. Там є ше Льоша електрик, також непоганий. І ціни гуманні на тому сервісі. Для початку завестись попробуй, перевір контактну групу замка запалювання і глянь чи на самому стартері провода не підмикають (може в тебе плюс злетів і на масу коротить...)
Відповідь: Дим із щитка приборів? З того що ти написав , я бачу що ти напріколі. Перед тим як до когось їхати потрібно зателефонувати і домовитись чи в нього буде час і коли! Тому що до хороших спеціалістів черга! І ніхто незбирався ремонтувати машину чи щось в тому роді по телефону!:evil:
Відповідь: Дим із щитка приборів? (067)700-38-68 Андрій Скажеш, що порекомендував сусід Юрко, він здогадається, розкажеш про проблему. Успіхів.
Відповідь: Дим із щитка приборів? може бути паганий контакт на мінусовому клемніку або залипші релюшки стартера.
Відповідь: Дим із щитка приборів? да.........проблема! придумав, тобі треба возити з собою вогнегасник і все буде добре!
Відповідь: Дим із щитка приборів? То не шутки, в мене так чуть Б4 пассат незгорів, тато рано прийшов заводить а з панелі і зівсюда звідки модна дим , добре шо він вспів пошуріку клєму з акумулятора зняти!!! а причина в мазі коли запихали непобачили що там дротик обірваний і вся проводка нах погоріла , батько цілий день всь проводку переробляв!!! Такшо будь обережний ато ми з татом посьогодні як тільки десь чуєм запах диму то зразу хапаємся да ключик на 10!!!