Неспішно обміняю титанові диски фірми AEZ (Germany), модель DION R14 4х100 з гумою GISLAVED SPEED 616 185/65/R14 літо (1 міс. б/у) на титанові диски R17 4х100 з відповідною гумою, щоб стали на VW Vento. Моя доплата. Або продаж 4+4 за 3100грн.
Якшо поставиш 17, то як будеш їхати в Львів на з"зд по нашим дорогам, то можеш не на метро, а в городок зразу їхати до Олега М. на сервіс...
та не така вже й погана дорога з Новояворівська до Львова, а в самому Львові буваю рідко, частіше в Польщі, а там...
Я б тобі радив добре перевірити параметри 17-ток під твою машину. "Відповідна гума" - то тільки 50% успіху - ширина диску має бути відповідна, не думаю що більше 7J, а саме такі 17 рідше трапляються, виліт (ET) і т.д. А то замість радості від 17-ток будеш мати проблему тертя в поворотах, ямах і т.д. Під заниження сімнадцятки будуть дивитися бомбово - тут звісно ти правий на всі 100%. Навіть якщо дорога не дуже - то є плюс, будеш берегти підвіску, бо їхатимеш на 17ках обережненько як кіт по болоті - одна ямка - і вже катаєш диски. Мартіні, мої 15-шки троха схожі на ті що ти вибрав в попередньому пості, вернуся в Укр - то може продам тобі разом з зимовою майже новою гумою BFGoodrich 195 55 незадорого, якщо сподобаються.