обмін дисками на 16" 4Х100 з профільом 40 в мене такі : 15" 195/50 , ЕТ-38 , J-7, фірма Мельбер (Італія ) стан-ідеальний
а як так три одні ,а перше як у мене(то-що з ліва і розмір той)може домовимось за одне,піреллі драг)))
розгляну пропозиції обміну на 15" диски на диски (без резини) П.С. не питайте чому 15-ку на 15-ку , то не ізза того шо диски погані просто не личать тій машині, самі погодьтеся , не виглядають , МОЖЛИВО З МОЄЮ ДОПЛАТОЮ АБО З ВАШОЮ, ГОЛОВНЕ ЩОБ ГАРНО ДИВИЛИСЯ НА АВТО П.С.С. бажано шось не китай : ATS,BBS,KOSEI,FM,...............
http://tuning.lviv.ua/forum/download/file.php?id=17666&mode=view розболтовка 4х100 ,ЕТ 45, 6Jx15,цікавить такий варіант?
А мені диски подобаються! Звісно це лише моя думка, але для чого міняти шило на мило(ATS,BBS,KOSEI,FM,............... милом не вважаю)
скоріш за все вони мені не налізуть , в супорт впирається. Кажись Тополь колись такі на кору ставив і так і не поставив
повинні налізти. в тебе гальма такі ж як в мене. Я колись також хотів іншу 15-ку вліпити, то воно мені в супорт стало намертво. довелось ці залишити. в мене стоять такі ж. тільки дирки прикриті кришечкою пі.сі.BIG, може махнемось з тобою??? на такі ж самі???