Привіт всім, мені запропонували поміняти свої залізні диски на легкосплавні з доплатою 200уе 5 дисків AEZ 14" на пять спиць, стан - спеціалісти кажуть хороший, я їх ще не бачив, але завтра може будуть фотки. диски з гумою , поношена але з ще нормальна. Інфа від батька(він їх бачив), тобто диски нормальні, не можу побачити бо вони далеко. Хтось щось може сказати про AEZ ? чи варті вони тих грошей?
Відповідь: Диски AEZ резина па ходу вже така не дуже, але вопшем так нічого 200 у.є. то нормальна ціна але як шо рахувати шоє 5 коліс я би радив брати !
Відповідь: Диски AEZ Так, напевно я їх заберу. Але то вже буде після женячки.. Диски без пробігу по україні, машину тіко приволокли.
Відповідь: Диски AEZ Непоганий варіант, можна брати, тим більше що дисків 5. Для справки: AEZ - хороша німецька фірма, в колекції якої є немало класних моделей дисків.
Відповідь: Диски AEZ бо вони зашифровані, напевно бачиш маленькі червоні хрестики, то треба знати одні фішку шоб можна було подивитися а ту таємнуці відкриває наш адмін тільки на зїздах !
Відповідь: Диски AEZ Схоже диски пройшли мимо, не встиг забрати... :-( . Всім дякую. Адмін - закривай тему....