Відповідь: Диски на VW Polo 2003 а чому ти питаєш нас? береш лінійку або штангель циркуль і вперед, міряти по центрах. я щось цього питання незрозумів, розмір який у тебе зараз, такий і має бути на нових дисках.
Відповідь: Диски на VW Polo 2003 На самому металевому диску, або на литому написана вся інфа про його параметри. Скоріш за все у тебе 5*100 ЕТ35 або ЕТ38.
Відповідь: Диски на VW Polo 2003 ну я йому і підказав. як можна неорієнтуватись, визначити розмір своїх дисків.
Відповідь: Диски на VW Polo 2003 Шукай тут. http://volkswagen.msk.ru/forum/index.php?showtopic=29603 Якщо 4 дири - то 4x100. ЕТ 35 або 38. Зніми диск, ззаду пише його параметри, як і казав Scirocco GTI. Golf Dva тобі незачьот. Який фтопку циркуль? :?
Відповідь: Диски на VW Polo 2003 а чим ще міряють? може ти мені підкажеш, ? бо він запитав який розмір між болтами але щоб це заміряти ви пишете знімати диск , це брєд!!! для того щоб поміряти між болтами диск знімати непотрібно, тобі також від мене незачьот.
Відповідь: Диски на VW Polo 2003 :-D Друзяко, всі фольци мають стандартні ступиці, 4 на 100 або 5 на 100, ет 35 або 38. Крім того є інші параметри, такі як ширина диску. Що дасть заміряння циркулями???? Як ти визначиш ЕТ, як визначиш чи 6J чи 7J чи 6.5J. А шоб знати які розміри між болтами - достатньо подивитися скільки там болтів. 4 чи 5. І все. А ти вводиш брата одноклубника який просто не знає факту скільки між болтами в фольців фразами "міряй лінійкою". І ще кажеш мені незачьот за лінку на всі можливі модифікації і параметри дисків які підходять на ту чи іншу тачку.... :-D А афтар спитав за відстань між болтами, бо просто вважав що цього достатньо щоб піти і купити диски. Тому щоб він не наробив дурниць - треба зняти його теперішній диск і чітко подивитися на всі параметри. Інакше вилізуть неприємності на кшалт затирання в арки і т.д. і т.п. Але так чи інакше не будемо сваритися. Кожен метод має раціональне зерно. Піс.
Відповідь: Диски на VW Polo 2003 Дивився у ЕТКУ. Там багато варіантів Поло. Але прктично у всіх у них 5*100 а от виліт ЕТ43 або ЕТ38.
Відповідь: Диски на VW Polo 2003 ти запитання уважно прочитай, я вважаю щоб поміряти розмір нетреба диск знімати, якщо б він запитав виліт то тут да тре знімати або книжку читати про виліт. але питання звучить про розмір між болтами. Те що він незнає виліт це тільки твої догадки бо він цього не виклав. все домовлено сваритись невартує. але я бачу що він написав і все. нічого непише, а ми тут розгрібаємо.
Відповідь: Диски на VW Polo 2003 Впевнений, що хлопак купив НОВУ машину. І скоріш за все про неї і взагалі про машини він нічого незнає. Отже перше питання у нього про диски. А друге і я у тому впевнений на 100% буде про виліт. І те питання він задасть перечитавши тут усі відповіді. Бо до цього моменту він навіть незнав, що таке виліт.
Відповідь: Диски на VW Polo 2003 Я б так і зробив. Бо ті диски, що зараз стоять у нього на машині - самі правільні. І параметри тих дисків йому правильно допоможуть вибрати нові диски.
Відповідь: Диски на VW Polo 2003 На поло полюбляють ставити 13 та ше і 155 на 60... Купляти такі тітани - не личить... тому хай бровзає той лінг з параметрами діцків і ставить 15.
Відповідь: Диски на VW Polo 2003 На Поло 2003 р.в. ставились Р13?????????????? Покажи будь ласка, де ти таке бачив!!!!!!!!!! Менше Р14 на тій машини не буває!!!!!!
Відповідь: Диски на VW Polo 2003 я незаперечую, що він запитає про виліт, як запитає тоді отримає пораду від кожного хто захоче. але народ він це непитав тому це все ваші догадки. все небуду з вами спорити,, хай чоловік запитає а тоді будемо радити хто буде знати. Додано через 4 хвилини 5.5Jx13 PCD:4/100 Dia:57.00 ET35 155/70x13 5.5Jx13 PCD:4/100 Dia:57.00 ET38 165/65x13 175/60x13 175/65x13 185/60x13 каже цей сайт що може бути http://volkswagen.msk.ru/forum/index.php?showtopic=29603
Відповідь: Диски на VW Polo 2003 Ти на 100% впевнений, що то правдива інфа і Р13 ставили на Поло 2003 р.в.?????? Я дивився ті розміри на ПОЛО 2003 року в ЕТЦІ, а не де попало і незрозуміло на який саме рік. А те, що ти привів, то перелік УСІХ колес, які встановлювали на машину Поло, незалежно від року випуску. Так що дивись краще у рідну програму, а не на сайтах в інеті. Бо я впевнений на 100%, що Р13 не стануть на 2003 р.в. Поло тому, що у нього СТОЯТЬ 256 гальмівні диски!!! То також можно подивитися у ЕТЦІ. Тому не пиши краще неперевірену інфу, аби написати що небудь.
Відповідь: Диски на VW Polo 2003 Якщо стоять 14 то навряд чи афтар поставить 13... Боятись нічого... :-D