Куплю відвідні пружини ручника на дискові гальма Б-4 бо коли балку взяв то їх там не було і трос до кінця не відводиться (але суппорта в мене чітко від Б-4 бо є ще шо підходять до Б-3, розміщення пружин в торці а не з боку)
Пружини мусять йти в комплекті. Ставлять ще додаткові щоб краще працювало. Але коли все в порядку, то додаткові не потрібно В мене є вся балка в зборі, або самі супорта
Знімали з В3, а який рік не памятаю. Машина була трохи напакована АВС, передні гальма вентильовані, люк, підігрів сидінь, двигун 16 кл
Від пасата пружинки знайти виявилось не реально - вони губляться через погане кріплення. Знайшов майже ідентичні від ауді, там один кінець пружини кріпиться на спец болті, який також треба брати з донора.Ці пружини не губляться і тому не дифіцит. Так воно виглядає: На фото болт погано видно - він з проточкою під пружинку:
Пасат 1996 р.в. Коли машину привезли з Німеччини в 2007 р. пружинки були. Після заміни колодок майстри, мабуть, погано їх вставили і обидві швидко згубились.
Ось це мій суппорт а я відїздив майже всі шроти у Львові і у всіх зовсім інші суппорта, а на першому шроті впевнено купив пружини бо сказали що точно підіййдуть, - а воно не моє! Дякую але з якої ауді вони підходять, бо поіду на Кривчиці??? Доречі в моїх супортах цей болт є, може в мене з ауді???