Прийшов час вибирати дитячу коляску, цікаво на що потрібно звертати увагу, ціни, брати нову чи кращу, але б/в.
першій дитині--нову коляску!!!! не так важлива ціна і фірма, але хай тішиться!!! повірте татусеві двох.......
по новинах 24 каналу останнім часом щось там частенько розказують одне і те ж. і сайт там autopapa.ua чи щось тіпа такого
Я так розумію йдеться про зимово-літню, а не про візок. Дуже важливо маса, якщо дружина сама буде виносити її на двір. Колеса бажано щоб були пінні, не камера, бо потім ті камери шукати-міняти-клеїти то гемор, я колючок в колеса попадає багато. І колеса побільші і поширші, так краще ями долати. У нас була польська ADBOR RING, хороша, міцна, трохи важкувата. Ще є ADBOR RING МАХ, трохи з більшими наворотами.-) Захист від дощу дуже бажаний. На рахунок б/в. Можна знайти, але треба дивитись щоб колеса не були розхитані дуже і рама ціла. Словом, тут як з авто! Кому що подобається. Удачі в виборі!
Я би дивився у першу чергу на комфорт батьків та дитини, решту - дрібниці. Та і твердження про те, що камерні колеса можуть пробитися під вагою в 5-6 кг - смішне.