Дитячий електромобіль - тюнінг і прокачка

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем DEMO, 12 чер 2010.

1. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    Купив доці недавно дитячий електроскутер мотор 6 вольт.
    І декілька речей мені в ньому аж руки чешуться вирішити:
    1. Шумний мотор. Жужить так шо аж голова болить.
    2. Гремучі колеса. по асфальту рівному ще нормально а от по по камінцям тарабанять шо аж жуть.
    3. Акуму треба заряджати 12 годин а їздить годину.

проблему з шумнийм двіглом вирішити планую розібравши той двигун і перевірити шо то шумить мото чи шестерні. Покишо як вирішувати проблему обезшумки мотору незнаю.

проблему гремучих коліс вичитав шо можна вирішити купивши покришки до дитячого велосипеда відповідного діаметру і натягування його на колеса.

Акумулятори читав шо від електроінструменту підходять (дрелі, шуруповерти і т.д.), але мені треба акум на 6 вольт а вони всі на 12в.

Може хтось вже з таким стикався чи просто знає як то вирішити.

2. petro_fm

petro_fm Active Member

Audi B4 2.0 ABT mono +Газ
    На 6В можна взяти свинцево-кислотний акум , вони по розміру різні є, тільки можливо тяжкий буде.

Можна використати Ni-Cd елементи, такі як в батареях ноутбуків, тілько то вже і зарядку до них потрібно спеціальну.
    А в електроінструменті акум можливо також набірний, з елементів ???

• Подобається Подобається x 1
  3. Foma

Foma Active Member

Passat B5.5 1.8T 2002 AWT (АКПП)FEV
    но то ти ще не врахував як важко дитячій ніжці натиснуту педаль довго тримати. Моя доця аж привстає інколи, так хоче що там було не 2 швидкості, а хоча б 4.

4. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    в мене покишо такої проблеми нема бо ми до двохшвидкісного ще не доросли :))

5. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    От шо незнаю то незнаю тре буде глянути.

6. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Так набірний, з кандьорів. В мого племінника, свого часу, теж був невеличкий електро мопед, після дня експлуатації також постало бажання зробити його швидшим та витривалішим. Місяць ламав голову а там прийшла осінь, потім зима, за нею весна і малий вже виріс з того мопедика:).
    На рахунок акума подивись який в тебе стоїть: якщо електролітичний - то купи більшої ємності(10Ач замість 7Ач), якщо конденсаторний - глянь маркування кандьорів і паралельно підєднай такуж кількість ,зібраних по тій самій схемі що й на мопедику, кандьорів. Можна ще й послідовно добавити(але не більше 10-20% від кількості) виросте напруга яку дає акум відповідно і швидкість обертів двигуна(але можливо китай невитримає такого перегрузу).

7. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
  8. ЙурКь

ЙурКь Місцевий

продано
    маю в племіника також подібний апарат, по шуму двигла все вирішилось просто, (змазали всі шестерні солідолом), по шуму коліс(вони пластмасові) натянув зі старої покришки від "зайчика" шину), все чудно), а от по акуму... то думав акумулятор від мотоцикла.

9. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    Змазав всьо так шо аж капало - як шуміло так і шумить :))

діаметр покришки має бути 24 см. а наменші шо зміг найти кажись 28 см. в моделях типу джип (мотор 12в) там кулка більші в діаметрі тому там мабудь від зайчика підходять.

10. ЙурКь

ЙурКь Місцевий

продано
    ну дивись..кажеш шумить. а де воно шумить?? у мене був більш не шум, а сухе тріщання коліщаток, можливо причина шуму у тебе все ж в колесах?? чи в двигуні?? У сусіда бачив на колесах таку приспособку, як зі старої камери вирізав полоски по 7см ширини і два рази обкрутив по колесі, і спаяв до кучі, вишло що тепер на колесі в два слої резина. Їде тихіше)

11. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    Ну про полоску гуми також думаю :)

а шум там від шестернь (гудять при передачі крутного зусилля) але думаю шо там треба просто стінки корпуса того мотора звуко ізолювати і всьо буде гаразд.

12. Newman

Newman Active Member

Jetta 1.6RF 2E2 1987
    Клубна карта:
    000026
    А можна поцікавитись де хороший вибір і бажано з помірними цінами на електромобілі у Львові?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)