от таке залите б.дло(інакше не назвеш) ще розказує як потрібно їздитиhttp://www.youtube.com/watch?v=cSwH2QIaUbY
дивився сьогодні по тв-шо скликали там всіх дайців на плацу і зачитали шо звільнений Саньок з лав доблесної міліції піде тепер з своїм кумом в німецьких фільмах причандаллями розмахувати на пару
Джума, тобі +1 за відос, а Харківянам +100 за те, що хапнули п'яну наволоч! П/С/ ото порадували, тепер спатиму, як немовля....
От тільки шкода, що на "причандаллі" був чорний квадрат Малєвіча... А якщо чесно, то молодці хлопаки!
Геть чорні плями у національно важливих проблемах! Дайош відкритість діяльности органів! Харків"яни! Ви справжні чоловіки! Очищення почнеться з Харкова! А мене ще ГОТОВ після ЖДІТЬ :D
Ну та.... а шо, ніззя...???А раптом у мілічії і у її оточення якесь особливе "причандалля" - в чорну-білу полосочку....:D
Фсьо! Капєц! Elza забила мені кілок в голову! Я тепер спати не буду! В першого ж мєнта, який мене зупинить, запитаю прямо! Скажу, що на форумі казали, що один харківський показував свого, так у нього - в смужку! Тому, щоби народ не попадав замертво від перестраху, мусіли замазати чорним... Elza, Du ist numer einz! (сорки, за намовою одного барабашки, я почала вивчати рідну мову наших коней...) А якщо по суті, то я тепер буду мати четверо очей замість двох. І, як тільки побачу неадекват з боку наших друзів зі смугастою паличкою, відразу зроблю і їм "вічную пам"ять" на ю-тубі.