Дивна поведінка Венти

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Skull2000, 10 сер 2013.

1. Skull2000

Skull2000 Початківець

Jetta2.Vento 1.8
    Всім доброго дня ! В мене ситуація повний п...ь машина почала дивно поводитися. Ситуація така, цілий день я за кермом все нормально вечері приїжаю на офіс все внормі потім через години дві-три сідаю за кермо проїжаю метрів 200-400 і машина починає дьоргатися а потім глохне, нажимаю на газ щоб не заглохла а машина не реагує через хвелин 10-15 заводитися і їде ніби нічого не було! Хто знає в чому пречино підкажіть будь-ласка ! Машина VW Vento 1.8 mono 1993р.

2. kym

kym Аксакал

a 100
    Який розхід бензини...??

3. Skull2000

Skull2000 Початківець

Jetta2.Vento 1.8
    Розхід в принцепі норма місто 8-9 траса 6-7 змішаний 7.5

4. kym

kym Аксакал

a 100
    В принципі нормальний. можливий варіант що барахлить датчик температури в режимі середніх температур, бо за 2-3год машина не остигає до кінця і при заводці заливає свічки, або недодає бензину і перестає їхати.але двигун вже попрацював і змінив температуру і при новій заводці іде нормально.... але це як версія... З часом цей хомут дасть себе чути більш активно і тоді легше буде визначити поломку

5. Skull2000

Skull2000 Початківець

Jetta2.Vento 1.8
    Попробую поміняти датчик температури, але ця проблема в мене вже трохи довго! І з переміним успіхом, то є то немає.

6. kym

kym Аксакал

a 100
    Ну міняти діло не хитре.... це я як версію запропонував... варто точніше продіагностувати авто і сам датчик... тут на форумі ьуло описано як провірити ДТОЖ пошукай.

7. Eller

Eller Active Member

VW Passat B4 1,8 ABS
    Клубна карта:
    Хочу!
    Коли двигун гарячий і не заводиться, глянь на панель приборів під час крутіння стартером - лампочки продовжують світитися чи гаснуть всі? В мене була ідентична штука, коли починав на гарячу крутити ключем, то в момент як стартер починав крутитися всі діагностичні лампочки згасали, і стартер крутив без результату. Причина поломки була в блоці заводської сигналізації, там трохи вона підгоріла і при гарячій температурі контакт втрачався.

8. AndriyKo

AndriyKo Active Member

Golf 2 1.3
    Golf 3 1,8 ABS продано
    в мене в п"ятницю було щось схоже....... проїхав 200 км, тут бац і машина заглохла(( пробував заводити, незавелась.... завелась десь з 5-9 разу.... і поїхала! потім заглушив, постояла, пробував завести, невийшло, знову з 5-9 разу...і так пару раз, тепер вроді все норма!)

9. Skull2000

Skull2000 Початківець

Jetta2.Vento 1.8
    Буду шукати! Але сьогодні та сама проблема хотя машина дуже ненагрілася! Диво той годі!

10. Skull2000

Skull2000 Початківець

Jetta2.Vento 1.8
    Сьогодні повний капец! Підчас їзди почала дьоргатися і падати обороти заглохла довго незавадилася потім заводилася і глохла під час того дав гаску і розкрутив її до 6 тис на пару сикунд а потім пройшло! Заїхав в центр і там здохла повністю нічого не помагало потім взяли на трос трохи протянули і чудо завелася! закралася думка чи могло це бути від бензонасоса коли в баку мало бензини його засоряє і він клине! Хто що порадить?

11. AndriyKo

AndriyKo Active Member

Golf 2 1.3
    Golf 3 1,8 ABS продано
    не їздити на порожньому баці!!))))))
    і взагалі то рекомендують, щоб в баці ЗАВЖДИ було мінімум 10 літрів!

12. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    На пустому баці не їздити то точно.
    По-перше насос охолоджується тією ж бензиною в баці, а по-друге може хапнути повітря і тоді все...

Треба брати манометр і поміряти тиск насоса. Може вн вже й здох.

13. kym

kym Аксакал

a 100
    " Хвороба" прогресує навіть скоріше як я думав..... Якась проблема у вприску.... на насос в мотроніку не подібне... там простенький малопотужний насос. мотронік працює і при 0.9 бар тиску

14. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    А насос може і менше давати, або взагалі не давати місцями. ТАку проблему відкидати гріх.
    Я якраз більше сумніваюся в несправності вприску.

15. Skull2000

Skull2000 Початківець

Jetta2.Vento 1.8
    По- перше на пустому баці не їжджу на пустому в ньому завжди до 7 літрів!
    По-друге сьогодні поїхав в Жидачів туда доїхав нормально а там саме весело перестав працювати стартер сталкача ефекту мало бо зразу дуситься через пару гадин завелася і згоре пополам заїхав в Ходорів! Там і став мертво добрі хлопці затянули до майстрів шаманів розібрали стартер побачили що хана бендексу поміняли його поставили, машина всерівно не завадилася розібрали ще раз побачили що зуби редуктора взагалі стерло і шестерьонки прокручуються але магазин вже закрили (чесно кажучи був приємно здивований щов м.Ходорові є такі запчастини) поставили назад і один з чудо майструв сказав чарівну фразу давай замкнемо релюшку бензонасоса і завели ми їм подякувалиі потихеньку поїхали до Львова не глушачи машини доїхав! Завтра везу до майстра щоб поміняв редуктор стартера і буду шукати релюшку. надіюся що причина в цьому!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)