Що краще на WV Transporter Т-5: газ/бензин чи дизель? Можливо хтось має подібну автівку? Як експлуатація та обслуговування і наскількі вигідне авто?
Якщо цілий день на колесах, то без питань газ-бензин. Колись дизель був наполовину дешевше від бензини, тому що собівартість дизеля - це половина від собівартості бензини. А тепер подивіться на ці ціни. Який сенс їздити на дизелі?
Як це який сенс??? Крім ціни у дизеля і розхід замітно менший, так що в сумі виходить майже в два рази дешевше на топливі, і майже без втрати потужності.....
В два рази тобі тепер не вийде, тому що дизель не набагато дешевший тепер. Я вже писав, що колись, коли він був в два рази дешевше - це дійсно було вигідно економічно, але не тепер.
бери газ/бензин, не пожалієш!!!!Для міжміських дизель буде за дорогий, і не потрібний. На бензі розігнався і на газу попер))) Звичайно якщо ти не будеш блоки возити))))
да ну нафіг, я б на газі в житті машини не брав, по перше сушить мотор, по друге те саме що на бомбі їздити))) бери просто бензин чи дизель ІМХО! скажу чесно відносно себе, особисто дизелів боюся, в бензинових двигунах більш спокійніший, тим більше що машина то не нова, а ще як турбінка...баблоси баблоси... де вас набрати(((
твоє ІМХО не обгрунтоване, а моє грунтувалось на тому, що знаю багато знайомих які в день катають більше 200 км(щодня, 3 роки підряд) і мотор не сушиться, і все нормально, а на рахунок безпеки газу то це вже дуже старе питання яке майже не має актуальності!!!
Ти хоть раз в житті їздив на дизелі,що робиш такі висновки? Для T-5 потрібно брати тільки дизель моторесурс більший,економія....ну і тяга набагато краща..
Для початку побрібно знати,що в дизеля розхід практично в два рази менший......ніж в бєнзі,а газу воно ще більше буде брати..
Бодя ну ти моторист??? мені майстер говорив такі речі, один "+" що економить кошти, а "-" набагато більше, і один з них те що мотор сушить(він ще багато прикладів поназивав, надто розумні речі для мене наразі, не запамятав), та і рахуй що вона встановлюється, не є заводською, можуть десь не дотянути, можуть десь проштрафитись, брак ... і так дальше ,те саме що БОМБА СПОВІЛЬНЕНОЇ ДІЇ, на власні очі бачив відео як від заправки відїхала таврія яка заправилась газом, взірвалась метрів із 30 від АЗС, так що це вже діло везіння!
Можна втопитися і в стакані води, так це неозначає що неможна пити воду!!! Я працюю на лісах на висоті 10м впавши можна вбитися але використання елементарних правил запобігає цьому(тьфу, тьфу, тьфу). Я за дизель!!!
Береженого і БОГ береже! Добре що в когось є гаражне приміщення, а як нема, якщо зима така як була минулого разу, з такими морозами?? запуск двигуна вдасться зробити? Я за бензин!
#16 ні я не моторист, але статистика робить своє!!!!! Якщо взяти середньостатистичну дистрибуційну компанію, в якій є в середньому 36(легкові авто) торгових агентів, то 30 буде на безині(з газом) і тільки 6 буде на дизелі!!!
А як маршрутки цієї зими не заводилися, бо всі на дизелі, люди годинами на зупинках мерзли, пам"ятаєте? Я теж за бензин!