На початку весни почав помічати чорний дим з вихлопної труби при наборі швидкості. Масло не бере взагалі, потужність не зменшилась, до мотора і паливної помпи ніхто не лазив. Діагностика показала, що все в порядку. А їздити самому не приємно, уявляю, що думають ті хто їдуть позаду. І ще помітив, що двигун почав швидше нагріватись і піднялась температура роботи двигуна на 5-7 градусів. Минулим літом я не бачив температури вище 80-82 градусів, тепер доходить до 90. Може хто зтикався з таким, підкажіть будь ласка, до чого дивитись.
Відповідь: Дизель почав диміти То якась хвороба дизеляків останнім часом. Я навіть звернув увагу за останні дні на Ауді і БМВ дизельні шо переді мною їдуть, досить часто фігарить чорний дим як тільки дають троха газу. Може то пальне зара таке на наших заправках?
Відповідь: Дизель почав диміти Цілком можливо що справді винна якість солярки. Кажуть дизелісти, що для ТДІ-шок якість нафти є дуже і дуже важливою, набагато важливішою ніж бензин для інжекторних моторів. З розповідей власників 1,9ТДІ чув, що інколи інша заправка цілком змінює і поведінку і шумність двигуна. Мабуть для проби таки буде доречно спробувати зінити бренд улюбленої заправки...
Відповідь: Дизель почав диміти - Не якісна соляра - Не виставлений кут запалювання - Переливають форсунки Дизельні двигуни обов"язково підбирають масло, небагато правда, до 200 - 300 гр від заміни до заміни! Особливо коли більше 160 км\год їхати.
Відповідь: Дизель почав диміти Льогко... береш транспортир, і виставляєш! Помилився, задумався... з ким не буває.
Відповідь: Дизель почав диміти Пововротом насосу в потрібний бік! Скоріше або пізніше запалювання виставляється по компутеру!
Відповідь: Дизель почав диміти :razz: клас я й на знав. :razz: я думав що то кут вприску! дякую що сказав я то я чайник нічого спільного з дизельом не мав!:!:
Відповідь: Дизель почав диміти Супер !!! Може ще бути - помаленьку накривається ДМРВ (расходометр)... правда не знаю чи у твоєму моторі є таке.. Ну і, звичайно, повітряний фільтр... Але якщо дужжже димить - тоді скоріш "Не виставлений кут вприску" - але питання постає чому він збився ?? Ремінь ГРМ давно міняв??
В мене Т2 1,9 дизель також відчуває погану соляру. як заправлюсь на укрнафті димить а на Woc то не димить а тошо почала так раптово диміти то напевно форсунки переливають, а якшо погане запалення то може йти і сірий дим
Запалення краще не чіпати.Попробуй поміняти повітряний фільтр і заправ нормальний дизель. Рекомендую Shell, заправ Euro diesel.Побачиш чи буде дим.