"дєрєвенська" акустика :))))

Тема у розділі 'Тюнінг, косметика і звук', створена користувачем peGas, 23 бер 2007.

1. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008
    Я знаю шо тема смішна але прошу вас порадити як мені краще зробити...

Бюджет треба обмежити по мінімуму.....
    Опишу шо є:
    голова: соні (модель треба шукати) каротче з дешевих, але не збоїть, має навіть 1 лінійний вихід і можливість купити пульт (тіки не знаю нашо він) читає мп3, вма....
    фронт :) яж самому смішно, на панелі насікіки розумію то широкополосні динаміки.. плюс на передніх дверках тож стокове
    на задніх дверках стоять піонери, але на лівій якось погано грає, напевно спалений
    Плюс на задніх дверках біля ручок відкривання дверей піщалки до тих піонерів
    басів в машині вапще нема, порадбко шо зробити шоб довести ту акустику до більш менш нормального стану
    Будь ласка тіки серйозні відповіді (то для тревела :haha:)
    тревел не в обіду, мені подобаються твої жарти, але ця тема в мене болюча

2. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Відповідь: "дєрєвенська" акустика :haha:

басів в машині вапще нема, порадбко шо зробити шоб довести ту акустику до більш менш нормального стану
    Будь ласка тіки серйозні відповіді (то для тревела :haha:)
    тревел не в обіду, мені подобаються твої жарти, але ця тема в мене болюча[/QUOTE]

Перевірити піонери на робочість, якшо видають хоч більш-менш нормальний саунд без спотворень-правильно їх підключити, протянувши до мага хороші акустичні дроти (потім все одно пригодяться, коли назбираєш дєнєг на шось пристойне). Дальше купити 2-х канальний підсилювач (шоб видавав в сумі хоч 350Вт) , сабуфер (трубу ват так хоч на 300), дроти і підключити то всьо на лінійний вихід, не забувши про керування підсилювачем і плюс з акуми (і на маг, і на підсилювач).
    Після цього настроїти на передній фронт тільки високі і середні, а на саб низи, включити, тішитись і збирати гроші на нормальний маг і динаміки.

• Подобається Подобається x 1
  3. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

Якшо ті піонери не погані томоже їх перемістити на перед а в заді саб з усілком ставити?

І є ше один варіант, якшо купти овали і в задню полку врізати, чи басів видавати не буде?

4. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Перемістити наперед-значить робити толкові подіуми в дверях (звертатись до Sasha Van Gate), інакше не буде хорошого звучання.
    Нарахунок овалів, ІМХО повна х...ня, того шо овальна форма динаміка спотворює звук, краще круглі і окремо високі, мідбас (компонентну акустику через кросовери).
    Хочеш нормальний бас-став саб (корпусний) з підсилювачем, як я тобі вже писав, самий бюджетний варіант.

5. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

подіуми є на передніх ы задніх дверках
    Наскіки я розумію до саба з усілком треба стабіллізатор і хороші провода?

6. Monkey

Monkey Місцевий

Volkswagen Golf II
    Клубна карта:
    000023

Провода , для не поганого звуку тобі обійдуться в долярів 25-30. Але я б радив для початку поставити ззаду Dragster (2 яйця обійдуться в 80$,але звук такий, шо, поки саба не треба), підсилювач, і якиийсь Alpine чи Clarion замість соньки- відразу міняє звучання. Спереду можеш впасувати компонентні JBL(120$), але, то може не вписатись в бюджет (вийде, так, 230 американських гривень) :sad:

7. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)

назріло питання про провода.
    невже на якість звучання впливають провода які вони є чи позорі чи червоні.
    я думав що січення поперечного перерізу і тільки січенні впливає на якість звуку тобто квадрат дроту, а нашо платити ті 25-30 баксів якщо йдеш на торпедо купляєш дріт міди пвс2*6кв скільки там треба на колонки гарно припаюєш і маєш. даю гарантію що навіть доля вольтіка не впаде при 6 кв. тощо простий ПВС не такий гарний і не такий понтовий, але чи хтось заглядає яким дротом підключені динаміки? основне в дротах то січення. для зречності прокладання в машині потрібно щоб мав добру ізоляцію і щоб був мягкий. ті всі фактори є в простому одеському кабелі ПВС2*6кв.
    Різниця в досить дешевій ціні, і в тому що не такі красиві (хоча таж гарний білий кабельок і подвійна ізоляція).

8. lazor

lazor Початківець

Fiat Grande Punto 2012 1.4

так і є впливє січення,

просто в більшості випадків обмотка грає роль на можливі пошкодження, напр. на озвученні концертів, це найбільший нюанс при виборі дроту.
    а в машині які пошкодження, і так все за обшивкою :)
    Якщо вимахуватися, то купувати Proel по 20 єнотів за метр. Ятакі хіба додому купував.

9. CAT

CAT Місцевий

GTI mk6, GTI mk1, Golf mk1

О в мене до гітари Проел шнури!

10. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)

то хіба вимахуватись коли ставиш, або робити машину з всіма дротами поверх щоб всі бачили, а ще краще цінники попрочіпати на кожен дріт і на все інше, зато круто! і зразу можна підрахувати скільки хто вклав бабла в свою тачку.

11. Monkey

Monkey Місцевий

Volkswagen Golf II
    Клубна карта:
    000023

В мене теж Проел до гітари :) Ото я ви..буюсь :)

12. Monkey

Monkey Місцевий

Volkswagen Golf II
    Клубна карта:
    000023

Просто шоб запакувати під обшивку і не преживати, шо воно десь там перетерлось , випадково, і чого рипить. А може то й понти, але хто ж буде бачити що в мене під обшивкою ? :)

13. Monkey

Monkey Місцевий

Volkswagen Golf II
    Клубна карта:
    000023

Хоча, я думав, шо в тебе мали б бути Dimarzio :cool:

14. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

Перевірити піонери на робочість, якшо видають хоч більш-менш нормальний саунд без спотворень-правильно їх підключити, протянувши до мага хороші акустичні дроти (потім все одно пригодяться, коли назбираєш дєнєг на шось пристойне). Дальше купити 2-х канальний підсилювач (шоб видавав в сумі хоч 350Вт) , сабуфер (трубу ват так хоч на 300), дроти і підключити то всьо на лінійний вихід, не забувши про керування підсилювачем і плюс з акуми (і на маг, і на підсилювач).
    Після цього настроїти на передній фронт тільки високі і середні, а на саб низи, включити, тішитись і збирати гроші на нормальний маг і динаміки.[/QUOTE]

а нашо 2 канальний усілок? не простіше 1 канальний?

15. Monkey

Monkey Місцевий

Volkswagen Golf II
    Клубна карта:
    000023

Шоб лише один динамік чи сабвуфер підсилити?
    :-|

16. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

ну а толку буде якшо 1 канал дам на саб а 2 на всі колонки?

17. Monkey

Monkey Місцевий

Volkswagen Golf II
    Клубна карта:
    000023

Я взяв 4 канальний. 2- на передні, 2- на саб.

18. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

а нашо 2 на саб?
    яка потіжність твого усілка?

19. Monkey

Monkey Місцевий

Volkswagen Golf II
    Клубна карта: