останні два дні замітив прикольну штуку. В нашому Львові появилась нава фішка замість ремонтувати дороги після зими наші дорожники тепер рішили ями просто замальовевати в ховтий колір. І то вибірково.
Відповідь: для чого замальовувати ями ага я тоже то бачив, бред якийсь але впринуипі хоть шось ніж нічо
Відповідь: для чого замальовувати ями Віднедавна не помітити ями на львівських дорогах не зможе навіть міська влада. Тепер вони, обмальовані жовтими колами, дивляться на водіїв, міських чиновників і підпорядковані їм служби... Розплющити очі держслужбовцям допомогли активісти партії "ПОРА", які в усіх районах Львова обмалювали краї ям яскравою жовтою фарбою та зранку передали звернення до міського голови Львова й голів районних адміністрацій із вимогою відремонтувати львівські вулиці. "Львівська газета"
Відповідь: для чого замальовувати ями а ями просто жахливі... цікаво скільки таке буде продовжуватись шо навіть на проспекті свободи рівної дороги нема.... чому так халтурно ті дороги робляться? я просто в шоці, кожен раз як попадаю в яму тільки молюсь шоб гуля не вискочила на колесі і рахую скільки всього прийдеться міняти в ходовій знов...
Відповідь: для чого замальовувати ями Ями треба було замалювати салатовтм кольором, так їх краще б помічали!
Відповідь: для чого замальовувати ями Та то пі...ц!!! Слів нема, одні емоції. На низькопрофільній по тому Львові неможливо їздити. А як ше вискакуєш на шось тіпа Ген. Чупринки або біля Спартака, то аж сльози на очі виходять. :mrgreen:
Відповідь: для чого замальовувати ями аналогічно.... мій друг вчиться в політесі на будівельному спец автодороги то його викладач раз вирішив підійти до тих робочих шо дороги роблять і питає їх ну нафіга ви робите зараз дорогу якшо дощ падає вона ж за пару днів буде такою самою а вони відповіли ош якшо вони будуть робити добре то в них роботи не буде. во ідіоти, їм тут роботи на пару століть вперед а вони думають шо роботи в них не буде
Відповідь: для чого замальовувати ями однозначно... мені слабо віриться шо навіть при якомусь феноменальному економічному бумі ми доживемо до часів коли можна буде спокійно їхати вулицями львова і не думати шо зара влетиш в яму...
Відповідь: для чого замальовувати ями в америці на 1 км всеодно маленька яма буде. при їхній техніці, і фінансовій структуру, а і при тому шо люди знають як працювати.... а в нас це дійсно не реально
Відповідь: для чого замальовувати ями Я ЗНАЮ чого замальовують ями, то міська рада відмимає гроші на фарбі
Відповідь: для чого замальовувати ями А прікінь, я живу біля Спартака!, і кожен день їду на роботу по Чупринки! і в мене 60 профіль, гтішні жорсткі пружини і стойки газ/масло! Я в ШОЦІ!!!!!!Безшумка салона не помагає навіть міська влада, облавтодор і всі, хто краде бюджетні гроші на ремонт доріг-моральні уроди, с.к.нах і горіти їм в пеклі!!!!
Відповідь: для чого замальовувати ями А в мене взагалі 50 профіль + жорсткі стойки BOGE. Бачу єдиний вихід, щоб не знімати диски, і їздити - VOLUME на максимум !! Стопудово !!!!:twisted:
Відповідь: для чого замальовувати ями в мене також 50 профіль і гтішна підвіска - як на табуретці! я в шоці з наших доріг все більше і більше! а в франик як їздив на таких колах то 2 гулі набив подорозі - прийшлось інший комплект купити....
Відповідь: для чого замальовувати ями я думаю що то просто до Паски замість писанок. було б ще прикольно зробити тим ямам тюнінг типу фіолетові вогники поставити.
Відповідь: для чого замальовувати ями а то ми сусіди я біля спартака кожен день їзджу.... як тудою проїзджаю то музику на всю включаю шоб ен чути тих грюків