додаткові датчики

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем asus, 16 кві 2010.

1. asus

asus Початківець

golf2
    Всім привіт.хлопці хочу поставити на 1.3 карб MH датчик тиску масла,а то на панелі приборів нету,механічний або електроний.Бо ця лампочка на приборці трохи напрягає.Які в кого є варіанти і як це зробити?

P.S. Ще хочу поставити тахомерт додатково(на панелі часіки),з чого можна поставити і як це присобачить?
    Всім дякую.

2. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Собі робив таку процедуру. Ставив все оригінальне. Дорого
    Комплект приладів в який входить датчик тиску, і температури масла + вольтметр = 100$
    Приборка з тахометром орієнтовно 40$

Доречі. Кажись МФА вміє тиск масла показувати! Можеш купити приборку зразу з МФА + підрульовий переключатель + датчик тиску масла. Ці приборки всі з тахометрами і комп буде показувати тиск масла.Такий комплект мабуть на 80$ потягне

Пробував суто для тесту поставити датчик з УАЗу разом з прибором. Навіть токар виточив перехідник з різьбами. Але не поставив то все бо зпід перехідника масло гнало нещадно, от я й закинув то дєло. Та й сам прибор там не ахті як виглядає, і приборку (лампочку) треба було кудась заземляти. А от рідний датчик має 2 розєми. Один на приборку другий на прибор

Одже хочеш по уму - буде дорого
    Хочеш дешево - колхозь

3. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Маю сам датчик тиску масла ціна 180грн. 0-7 бар

4. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    МФА тільки температуру масла вміє показувати.

5. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Ну от тобі... маєш
    Доведеться ВДО прибори куплять

6. asus

asus Початківець

golf2
    всім дякую за інфо

7. S@sha

S@sha Active Member

VW golf II 1.3 Тi 1991
  8. ZUK

ZUK Початківець

Джетта 1,3 1987р.в
    Привіт всім колегам по форуму! Попав мені в руки датчик масла сірого кольору 0,9+-0,15 бар. Хочу запитати чи можливо його поставити замість чорного датчика в головку? Бо лампочка знову починає надоїдати. Двигун 1,3 МН. Порадьте хто що знає...

9. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Візьми тестер і прозвони цей датчик
    Якщо і один і другий в спокійному положенні розімкнуті чи замкнуті то ставити можеш. Якщо один розімкнутий а другий замкнутий - то ні.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)