Всім привіт.хлопці хочу поставити на 1.3 карб MH датчик тиску масла,а то на панелі приборів нету,механічний або електроний.Бо ця лампочка на приборці трохи напрягає.Які в кого є варіанти і як це зробити? P.S. Ще хочу поставити тахомерт додатково(на панелі часіки),з чого можна поставити і як це присобачить? Всім дякую.
Собі робив таку процедуру. Ставив все оригінальне. Дорого Комплект приладів в який входить датчик тиску, і температури масла + вольтметр = 100$ Приборка з тахометром орієнтовно 40$ Доречі. Кажись МФА вміє тиск масла показувати! Можеш купити приборку зразу з МФА + підрульовий переключатель + датчик тиску масла. Ці приборки всі з тахометрами і комп буде показувати тиск масла.Такий комплект мабуть на 80$ потягне Пробував суто для тесту поставити датчик з УАЗу разом з прибором. Навіть токар виточив перехідник з різьбами. Але не поставив то все бо зпід перехідника масло гнало нещадно, от я й закинув то дєло. Та й сам прибор там не ахті як виглядає, і приборку (лампочку) треба було кудась заземляти. А от рідний датчик має 2 розєми. Один на приборку другий на прибор Одже хочеш по уму - буде дорого Хочеш дешево - колхозь
Подивись мою колишню тему, але чомусь зникли фото http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?p=39624
Привіт всім колегам по форуму! Попав мені в руки датчик масла сірого кольору 0,9+-0,15 бар. Хочу запитати чи можливо його поставити замість чорного датчика в головку? Бо лампочка знову починає надоїдати. Двигун 1,3 МН. Порадьте хто що знає...
Візьми тестер і прозвони цей датчик Якщо і один і другий в спокійному положенні розімкнуті чи замкнуті то ставити можеш. Якщо один розімкнутий а другий замкнутий - то ні.