Всім привіт.Якось зайшовши в автомагазин побачив оприскувачи вітрового скла з синіми светодіодами,рішив придбати.Їздив три роки з ними і ніяких питань в гаївців не було,а 2-го січня зупинили і докулупались:-тіпа проблискові маячки заборонено.Я йому доказував що це не маячок,а вони мені протокола хтіли скласти добре що є хороші люди.Підскажіть як діяти далі адже знімати не хочу і чи є це порушенням?
ну вважати ту біду "проблисковими маячками" - це звичайно тупість. але на крайняк - то відключи то світло на них. в мене такі були, коли машину купив -то одразу відрубав світло, шоб не мигали і шукав оригінальні пісялки, як поставив оригінал - набагато краще омивають. імхо, найкраще то найди оригінальні поливалки і май щастя
Думаю фармально є, але скоріше підпадає під самовільне встановлення світлових приладів, ніж під проблискові маячки. А ще кольрові лампочки габаритів, світлодіоди в бампері і т.д. думаю теж заборонені. Машина не ялинка, щоб герлянди вішати. Я б зняв ті маячки при них же, або на другий день. Хочеш ще раз на ті ж граблі?
От коли тебе зупинять - розкажеш. Я взагалі то теж проти такої підсвітки, хоча чому "такої"? - автор же не вказав блимає вона у нього чи статично світиться - я проти блималок!
:D:D Просто бомба... ПОРВАЛО!!! Да...видно Шепетівка славиться такими яскравими особистостями... Павлик Морозов теж був з Шепетівки...
Та нащо тобі ті проблеми викинь їх.Хоча у мене в самого в габаритах стоять 2роки.Коли я бачу мент..... то просто вмикаю ближнє світло і їх не видно.
Ну про який конструктив може йти мова:D Ті штуки проблисковими маячками не є, якщо вони не мигають. Горіти вони можуть, а от як мигають, то тоді дійсно є маячками. Їх можна поясноювати як габаритні вогні. Для прикладу візьмем хаммер чи ф-джей крузер , де крім того, що у фарах є габарити, то вони повторюються і в дзеркалах (де також можуть виступати як поворотники) і на даху по боках. Це ж не є маячки. Якщо ви самі ведетесь що це маячки, а не габаритні вогні, то і будуть гайці розводити на рівному місці. Наступного разу, хай тобі пояснять вони і покажуть у ПДД, що таке проблискові маячки, і аж тоді починають напрягати
то ти не знав шо зробити?! Здер би демонстративно ті прискавки, і послав би їх нах, вони тебе шо зафоткали з тимим діодами.
Залежно де. На одному авто бачив підсвічені задні номерні знаки, причому діоди засвічували так, що номерів не було видно. думаю скоро він їх зніме... тобто діоди)))