Доможіть власники ETKA

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем VWDRIVER, 24 лис 2009.

1. VWDRIVER

VWDRIVER VWMANIAC

VW CADDY MAXI GTD 2012 180bhp
    Скиньте хто-небудь мені з ETKA-и картинку з будовою ПНВТ на VW PASSAT B2 1987р.в. 1.6Diesel !!! Дуже прошу!!! у мене просто немає можливості її знову закачати...а та що була зникла разом і з ОС...

2. Куліч

Куліч Active Member

Golf mk1 '78 JB
  3. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422
  4. Yur

Yur Місцевий

MAN F2000 19.403 Commander
    Сорі за ОФФ? А як витягнути малюнок з етки (не онлайн)? Хіба таке можливо?

5. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422
    Print Screen

6. Yur

Yur Місцевий

Та справа в тому що воно робить копію всього екрана, а малюнок там збоку етки і не весь видно... Може ще є якийсь спосіб?

7. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    Ctrl+Print Screen і вставляєш з буфера обміну в редакторі Paint. Я так роблю завжди.

8. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Cпробуй поставити більшу роздільну здатність екрану і тоді влізе мабуть, або спробуй на широкоформатному зробити скрін-шот.

9. Yur

Yur Місцевий

нажаль не виходить, всерівно малюнок половина схований...
    де я його візьму, до сусідів іти ставити етку? не логічно.

10. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    В самій ЕТЦІ спочатку вибираєш рисунок деталі, активується іконка "РОЗДРУКУВАТИ" (зверху краня з ліва,намал прінтер), тиснеш на неї ,вискакує "ВИБОР ПЕЧАТИ", вибираєш приміром тільки фото,вискакує вікно "ПЕЧАТЬ", вибираєш "Мірософт хр документ врайтер" чи "офіс врайтер", то типу віртуального принтера,тиснеш "печать", вказуєш де зберегти, файл має розширення "мді", зберігаєш,рідкривається вікно з твоїм фото, ще раз зберігаєш але в форматі TIFF, готово. Многа букв але нічого складного.

При бажанні можеш перевести TIFF в JPEG.

• Подобається Подобається x 1
  11. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Нехочу створювати нової теми тому запитаю тут: скачав etka 7.2 але неможу її запустити. Скачав тут http://kazachya.net тут є і опис по встановленню -виконав його, але після запуску ярлика кнопка "запуск etka" неактивна, скачав "обновления" -необновляється. Хто стикався з даною проблемою прошу підсказати, буду вдячний.

12. kym

kym Аксакал

a 100
    Cкоріше всього то бита програма. Зараз таких повно. справа в тому що пару місяців назад LEX-COM закрив доступ до свого сервера, і всі програми що стукались до нього падали. Всі продавці З/Ч користувались цією програмою фактично безплатно. Попробуй викинути її а потім ще раз установи, але відключи інтернет на компютері.

13. barabon

barabon Новачок

audi
    Не вважайте за рекламу, для тих, хто користується ETKA реально працюючий сервіс по пробиванні VIN http://vin-online.ru
    Може комусь стати в нагоді. Прислали навіть спец пропозицію

Вітаємо Вас з Новим 2011 роком! Всі знають, що на Новий рік прийнято дарувати подарунки. У нашій компанії також дотримуються цієї доброї традиції. На знак особливої поваги, під час святкування Нового року з 27 грудня по 9 січня ми пропонуємо Вам оформити підписку на наші послуги зі знижкою до 45%.

за 7 $ цілий місяць!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)