Скиньте хто-небудь мені з ETKA-и картинку з будовою ПНВТ на VW PASSAT B2 1987р.в. 1.6Diesel !!! Дуже прошу!!! у мене просто немає можливості її знову закачати...а та що була зникла разом і з ОС...
Та справа в тому що воно робить копію всього екрана, а малюнок там збоку етки і не весь видно... Може ще є якийсь спосіб?
Cпробуй поставити більшу роздільну здатність екрану і тоді влізе мабуть, або спробуй на широкоформатному зробити скрін-шот.
нажаль не виходить, всерівно малюнок половина схований... де я його візьму, до сусідів іти ставити етку? не логічно.
В самій ЕТЦІ спочатку вибираєш рисунок деталі, активується іконка "РОЗДРУКУВАТИ" (зверху краня з ліва,намал прінтер), тиснеш на неї ,вискакує "ВИБОР ПЕЧАТИ", вибираєш приміром тільки фото,вискакує вікно "ПЕЧАТЬ", вибираєш "Мірософт хр документ врайтер" чи "офіс врайтер", то типу віртуального принтера,тиснеш "печать", вказуєш де зберегти, файл має розширення "мді", зберігаєш,рідкривається вікно з твоїм фото, ще раз зберігаєш але в форматі TIFF, готово. Многа букв але нічого складного. При бажанні можеш перевести TIFF в JPEG.
Нехочу створювати нової теми тому запитаю тут: скачав etka 7.2 але неможу її запустити. Скачав тут http://kazachya.net тут є і опис по встановленню -виконав його, але після запуску ярлика кнопка "запуск etka" неактивна, скачав "обновления" -необновляється. Хто стикався з даною проблемою прошу підсказати, буду вдячний.
Cкоріше всього то бита програма. Зараз таких повно. справа в тому що пару місяців назад LEX-COM закрив доступ до свого сервера, і всі програми що стукались до нього падали. Всі продавці З/Ч користувались цією програмою фактично безплатно. Попробуй викинути її а потім ще раз установи, але відключи інтернет на компютері.
Не вважайте за рекламу, для тих, хто користується ETKA реально працюючий сервіс по пробиванні VIN http://vin-online.ru Може комусь стати в нагоді. Прислали навіть спец пропозицію Вітаємо Вас з Новим 2011 роком! Всі знають, що на Новий рік прийнято дарувати подарунки. У нашій компанії також дотримуються цієї доброї традиції. На знак особливої поваги, під час святкування Нового року з 27 грудня по 9 січня ми пропонуємо Вам оформити підписку на наші послуги зі знижкою до 45%. за 7 $ цілий місяць!