У нас такої теми ще немає? Перешуковую Екзіст, але, ІМХО, це найтупіше складений каталог, який тільки існує. Перемішано все, багато чого немає в переліку. А от якщо чітко знаєш номер деталі - бац, виявляється десь воно там сидить. Хочу замовити собі до свого Пассата Б4 ручку передню зовнішню ліву, машина з ЦЗ, тому має бути з проводами, на шроті якраз немає такої, а двері не відкриваються, як не мучився. Та й провода відірвалися, ще й в такому місці, що не припаяєш - прямо всередині ручки. Як знайти код тої запчастини, що мені потребна?
Нема за що. Каталоги там абсолютно нормально зроблені. Ну деколи в мене з ними виникають проблеми, але рідко. Це ж той самий каталог як і в ЕТКА.
А я щось не можу зрозуміти принципу. Наприклад тих самих ручок, як я по різних категоріях не шукав - не знайшов. Не знаю, чого так ((
Маю, з вашого дозволу, ще одне питання. Потрібно мені замінити шланги тормозні передні. Знайшов по Екзісту Bosch (1 987 476 410), там не вказується, чи то лівий, чи правий, і чи є якась різниця. Мені просто брати два таких і вони підходять до любої сторони, чи і різні на праву і ліву (питаю, бо в на деяких замінниках уточнено, яка сторона). Дякую!
а на рахунок нелогічного каталогу на екзісті - це не в екзісті справа, там повна копія ELSA. це справа в ній (це є оф каталог VAG)