Допомога з номером запчастини

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем Eller, 28 кві 2013.

1. Eller

Eller Active Member

VW Passat B4 1,8 ABS
    Клубна карта:
    Хочу!
    У нас такої теми ще немає? Перешуковую Екзіст, але, ІМХО, це найтупіше складений каталог, який тільки існує. Перемішано все, багато чого немає в переліку. А от якщо чітко знаєш номер деталі - бац, виявляється десь воно там сидить.

Хочу замовити собі до свого Пассата Б4 ручку передню зовнішню ліву, машина з ЦЗ, тому має бути з проводами, на шроті якраз немає такої, а двері не відкриваються, як не мучився. Та й провода відірвалися, ще й в такому місці, що не припаяєш - прямо всередині ручки.

Як знайти код тої запчастини, що мені потребна?

2. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";

• Подобається Подобається x 1
  3. Eller

Eller Active Member

VW Passat B4 1,8 ABS
    Клубна карта:
    Хочу!
    Shaggy я тобі дуже щиро дякую!!! :preved:

4. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Нема за що. Каталоги там абсолютно нормально зроблені. Ну деколи в мене з ними виникають проблеми, але рідко. Це ж той самий каталог як і в ЕТКА.

5. Eller

Eller Active Member

VW Passat B4 1,8 ABS
    Клубна карта:
    Хочу!
    А я щось не можу зрозуміти принципу. Наприклад тих самих ручок, як я по різних категоріях не шукав - не знайшов. Не знаю, чого так ((

6. Eller

Eller Active Member

VW Passat B4 1,8 ABS
    Клубна карта:
    Хочу!
    Маю, з вашого дозволу, ще одне питання. Потрібно мені замінити шланги тормозні передні. Знайшов по Екзісту Bosch (1 987 476 410), там не вказується, чи то лівий, чи правий, і чи є якась різниця. Мені просто брати два таких і вони підходять до любої сторони, чи і різні на праву і ліву (питаю, бо в на деяких замінниках уточнено, яка сторона). Дякую!

7. Adler

Adler Початківець

VW Bora BFQ
    На Passat B4 передні гальмівні шланги немає різниці правий-лівий, вони одинакові

8. Eller

Eller Active Member

VW Passat B4 1,8 ABS
    Клубна карта:
    Хочу!
    Дякую дуже!

9. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    а на рахунок нелогічного каталогу на екзісті - це не в екзісті справа, там повна копія ELSA. це справа в ній (це є оф каталог VAG)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)