Допоможіть!!! Б/у техніка під німцями - де можна купити???

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем PIRAT, 21 лип 2009.

1. PIRAT

PIRAT Початківець

VW Golf II GT 1.6 1987
    Народ всім привіт! Мені потрібно "прокататися" до Польщі - Зелена Гора. Хотів би їхати машиною, і за одно прикупити собі б/у інструмент БОШ, якогось холодильника і телевізора. Та я не знаю де в тамтих краях таке можна купити. ч
    Чи за таким люди їдуть аж до німеччини? Підкажіть, може хтось з такою ситуацією стикався!

2. PIRAT

PIRAT Початківець

VW Golf II GT 1.6 1987
    Люди, невже про таке ніхто нічого не чув? А може хтось знає про шроти на німецько-польській границі.

3. profesor2707

profesor2707 Active Member

Skoda Octavia Combi 1.8Turbo 4x4 150 коників.
    Клубна карта:
    000017
    allegro.pl - тут дуже багато інформації, є контактні телефони, дзвониш - домовляєшся, приїжджаєш, торгуєшся - купуєш.

• Подобається Подобається x 1
  4. PIRAT

PIRAT Початківець

VW Golf II GT 1.6 1987
    Інфи багато, я згіден. Та тут і ціни багаті.
    А може є якісь ринки коло німецько-польської границі, щоб поїхав, подивився-поторгувався і купив то що треба.

5. ярик

ярик Місцевий

jetta c
    В прикордонних селах є люди,які постійно займаються привозом бу техніки,і перепродують її вже "нашим".Потрібно їздити по селах і розпитувати.
    Зараз бу дуже поменьшало,а щось "толковіше" завжди лишається в поляків.
    Ще вартує заїхати на найбільший базар в європі, в Груєц\Слончин під Варшавою.

• Подобається Подобається x 2
  6. PIRAT

PIRAT Початківець

VW Golf II GT 1.6 1987
    О!!! Дуже вдячний. Тепер надіюсь, можна думати про поїздку машиною.

7. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    а ще - в східній польщі багато вивісок з написами "komis" - просто зупиняйся і питайся за тим, що треба. Не мають самі - скажуть куди заїхати.

8. PIRAT

PIRAT Початківець

VW Golf II GT 1.6 1987
    А що означає "komis" ?

9. Prizrak

Prizrak Місцевий

BMW 730d E38 / VW Vento GL 1.8
    Клубна карта:
    000049
    Якщо я не помиляюсь то щось типу комісійного магазину які були в нас при совдепі :morning1:

10. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    коміс означає комісійний магазин, що бере під комісію (процент) вживаний товар і продає його. Якщо товар не продається протягом місяця, він уцінюється, тобто стає дешевшим. І так щомісяця, доки не продастся. Класна система імхо.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)