Народ всім привіт! Мені потрібно "прокататися" до Польщі - Зелена Гора. Хотів би їхати машиною, і за одно прикупити собі б/у інструмент БОШ, якогось холодильника і телевізора. Та я не знаю де в тамтих краях таке можна купити. ч Чи за таким люди їдуть аж до німеччини? Підкажіть, може хтось з такою ситуацією стикався!
allegro.pl - тут дуже багато інформації, є контактні телефони, дзвониш - домовляєшся, приїжджаєш, торгуєшся - купуєш.
Інфи багато, я згіден. Та тут і ціни багаті. А може є якісь ринки коло німецько-польської границі, щоб поїхав, подивився-поторгувався і купив то що треба.
В прикордонних селах є люди,які постійно займаються привозом бу техніки,і перепродують її вже "нашим".Потрібно їздити по селах і розпитувати. Зараз бу дуже поменьшало,а щось "толковіше" завжди лишається в поляків. Ще вартує заїхати на найбільший базар в європі, в Груєц\Слончин під Варшавою.
а ще - в східній польщі багато вивісок з написами "komis" - просто зупиняйся і питайся за тим, що треба. Не мають самі - скажуть куди заїхати.
коміс означає комісійний магазин, що бере під комісію (процент) вживаний товар і продає його. Якщо товар не продається протягом місяця, він уцінюється, тобто стає дешевшим. І так щомісяця, доки не продастся. Класна система імхо.