Допоможіть .! Дьоргає Гольфом 2 у холодну погоду !

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем modern1992, 10 лис 2012.

1. modern1992

modern1992 Початківець

Golf 2
    Допоможіть мені з рішенням .....В похмуру або чуть прохолоднішу погоду гольфом дьоргай капец, а в сонячну їде як новий без одного дьоргання чи може це бути воздухомір він чимось звязаний чи ні, ніхто неможе знайти проблеми скільки уже майстрів переїздив кажуть що воздухомір але причина в тому що раз їде а раз неїде ! Хто знає підкажіть....

2. fizruk

fizruk Початківець

VW golf 2 1990
    прошу пробачення автора теми, проте схожі проблеми з гольф ІІ 1.6 карб., додам, що такі симптоми в дощову, вологу погоду, а у сонячну, чи морозну все ок, через таку закономірність, підозра на погане пальне, свічки, або налаштування карба - відпадають.. хто дасть пораду, де шукати причину?

3. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    Довго парився з тою фігньою.
    Міняв свічки одні на інші, міняв високовольтні, грішив на карб.
    Вирішилось все після заміни кришки трамблера і зачистки контактів на розємі що збоку трамблера підключається.

4. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Хлопці пишіть маркування двигуна! хоча б об"єм, рік випуску, вид палива, яка с-ма подачі пального та запалення. Тут немає екстрасенсів! а ті хто можуть допомогти порадою не будуть навмання писати про можливе вирішення бо в кожного двигуна свої нюанси, а Ви тижнями будете вирішувати свої проблеми "методом научного тику" і купувати хренову кучу запчастин які міняти не потрібно.
    Вірно поставлене питання має 95% шансів отримати правильну відповідь:)

5. Васьок або ZiK

Васьок або ZiK Active Member

VW Golf 4 1.6 99 SR V8
    в холодну дьоргається , а в сонечко все добре хм , а в холодну з дощем чи без дощу, може в тебе підігріву карбюратора нема , я його на літо знімаю , то коли починає холодати , вона якась дьоргана робиться , поставив підігрів і здається все добре , ще подивися чи закривається заслонка та через яку повітря в карбюратор потупає , то стосовно 1.3 , оскілкьи ти не написав який мотор , то шукай в себе шось подібне

6. fizruk

fizruk Початківець

VW golf 2 1990
    зауваження слушні)) гольф ІІ 1990, бензин 1.6 карб, букви двигуна PN

7. modern1992

modern1992 Початківець

Golf 2
    В мене 1.8 повний інжектор 90 конів !

8. modern1992

modern1992 Початківець

Golf 2
    А може дьоргати від того що шумить тіпа пропускає деколи вакум ????:nea::nea::nea:

9. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Розходомір навряд винен в "дьорганні", в тебе ще має бути лямбда, які "страхують" один одну. Тобто при виході з ладу одного з датчиків, с-ма переходить в аварійний режим. "Дьоргання" відбувається під нагрузкою (розгін, обгін) чи при натяжці (низькі оберти - вища передача - багато газу), чи на будь яких режимах роботи двигуна (як на мене похмура погода тут нідочого). Якщо під час розгону (високі оберти) то проблеми можуть бути як з запаленням (поганий контакт, чи пробій іскри) так і з с-мою подачі пального (недостатній тиск, забитий фільтр). Якщо під натяжкою то проблеми з с-мою запалювання (міняй свічки, раннє запалення, непрацюючий вакуумний коректор кута запалення). Якщо на всих режимах то як правило десь поганий контакт.
    С-ма вприску працює по програмі, а датчики (розходомір, лябда, обертів і т.д.) вносять корективи в цю програму щоб зробити двигун більш економічним, екологічним, потужним тому різких скачків с-ма не допускає, тобто вийшов з ладу розходомір його покази компенсуються показами лямбди, обертами двигуна, температурою, датчиком положення заслінки. А от недостатній тис пального чи пропуск іскри дають скачок бо ці фактори критичні (нема дублюючої системи).

10. modern1992

modern1992 Початківець

Golf 2
    Бензонасос в нормі, фільтр новий, іскру ніде непробиває нові дроти термостат в нормі там все в нормі, а вони все звалюють на вуздохометр . А от лямба я подивлюся що воно таке і чи воно працює !А де та лямба ЗНАХОДИТЬСЯ ???

11. modern1992

modern1992 Початківець

Golf 2
    А вона у мене наприклад 4 дні їде недьоргає а 5 днів дьоргає або наоборот в такому випадку теж може бути ЛЯМБДА ???????? ...

12. modern1992

modern1992 Початківець

Golf 2
    Вона у мене наприклад 4 дні дьоргає, а 5 днів недьоргає або наоборот...В такому випадку це теж може бути ЛЯМБДА ???????????

13. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Котушка / свічні дроти

14. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Volkswagen Golf2 1.8 PB AUG GTI 89 р.в.
    Зніми кришку воздухоміра і подивись на дорожки.

15. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Чого туди дивитися якщо на дьоргання впливає вологість повітря

16. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Volkswagen Golf2 1.8 PB AUG GTI 89 р.в.
    це було до попередніх постів)))))

17. modern1992

modern1992 Початківець

Golf 2
    Я ж уже писав що свічні дроти нові..... котушка добра ....... Мене заітересувала((((((( Лямбда )))))))))) це щось до того схоже бо в машині все добре... Знімав я кришку воздухомера ну на початку є дві цяточки ну і толк з того як день дьоргає а день недьоргає !!!!!

18. modern1992

modern1992 Початківець

Golf 2
    Напишіть щось про лямбду які наслідки і чи вона у мене є ???? Golf 2 1.8 90(рs) 88 рік вроді марка мотору PF

19. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Що про неї писати. Буде дьоргати ще то відключи лямбду і побачиш чи вона винувата чи ні
    Розєм лямбли має бути ззаду бачка ОР

20. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Доречі ПФ має 107 коней вроді

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)