Допоможіть обрати монітор 19" і замовити

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем Victorlas, 10 сер 2009.

1. Victorlas

Victorlas Місцевий

Seat Leon 1.6 2006, были Mitsubishi Lancer WAGON 9 1.6 ГБО 2007, VW Golf 2 1.3 MH Solex2108 1987
    Від свого LG "телевізор" вже очі болять.

Допоможіть обрати монітор на 19 дюймів плоский. А головне де в інтернеті замовити подешевше і щоб не кинули, можливо хтось знае надійний інтерент-магазин. Розраховую взяти до 1700 грн.

2. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    зараз моніки лж 19" широкоформатки у Львові на гуртівнях стоять в район 130уо.
    я б тобі радив брати самсунг 20" або 22" ціни 140-180уо відповідно. в бюджет вкладаєшся. але вот у роздріб та ще й в полтаві - нічого не можу тобі підказати..

3. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Я брав ASUS VW192T+ і задоволений поза вуха. Широкоформатний 19".
    Входив звідси: http://hotline.ua/gd/2/1716-22
    Тут ознайомився з цінами, потім з даного сайту вийшов на якийсь інтернет магазин і там замовив, мені вийшов монітор порядка 1000грн. Кольорова гамма мені більше подобається ніж у всяких ЛИЖі, самсуньсамвисунь і тому подібних. До того ж довіряю асусу, шо не можу сказати про фірми, які робялть все починаючи від розетки і закінчцючи холодильниками=) ІМХО.

• Подобається Подобається x 2
  4. Victorlas

Victorlas Місцевий

Seat Leon 1.6 2006, были Mitsubishi Lancer WAGON 9 1.6 ГБО 2007, VW Golf 2 1.3 MH Solex2108 1987
    Якби тобі зараз довелося б знов обирати монітор, щоб ти обрав?

5. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Щось з тої самої серії. Супер монітори в асусів оці нові. Серія VW взагалі має дуже хороші кольори навідміну від інших серій. Та й вона найближча по душі)) Абревіатура вагеновська))) Думай)
    Але бери такий шоб був DVI інтерфейс. ;-)

6. Avsel

Avsel Місцевий

VW Passat B3 Variant(1,8ABS)->Kia Cerato 1.6CRDi EX Silver
    Victorlas
    До 1700 грн. можна взяти і 22". Я б наприклад радив або 19" не wide (не широкоформатний), або 22". 19" широкоформатний як на мене надто маленький. І для чого Тобі звязуватись з інтернет-магазинами, коли надійніше купити в звичайних (і не дуже дорожче).

7. Victorlas

Victorlas Місцевий

Да я ж студент, намагаю економити))))))

8. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Надто маленький? о_О Та він більший за звичайний. До того ж на широкоформатному значно зручніше, і він дешевший за звичайний 4:3...

9. Victorlas

Victorlas Місцевий

Shaggy, як в тебе очі від нього?

10. Shaggy

Shaggy Super Moderator

100%=))) Якби боліли то поміняв би)

11. Victorlas

Victorlas Місцевий

Значить буду брати той, що ти порадив. Сподіваюся не помилитись з вибором, бо з Ланцером я мабуть помилився, тре було Октавію сарай брати:)

12. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Однозначно 19" широкоформатний - то замаленький. При теперішніх цінах менше 22"(широкоформатного) купляти - це вже крок назад. І відколи це асус став супер виробником моніків, він походу і матриці в когось лєвого бере.
    Радив би Лижі або самсунги - найкраще співвідношення за ціна/якість!

13. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Ну незнаю... мені 19" з головою вистачає! А про замаленький то йшлася мова шо 4:3 більший ніж 16:9... нічого подібного.
    При сучасних технологіях 19" з головою. Навіть ті ж фільми дивитися. Не всі фільми в хорошій якості, далеко не всі, коли я на 19" розтягую то трохи розмито вже, а якшщо на 22"??? Нема понту.
    В кого б асус шо не тиряв, але моніки в них непогані, так як і більшість комп.апаратури, на якій вони спеціалізуються! Я не можу довіряти фірмам типу лижі і самсунь, бо вони роблять все... від батарейки і до фіг знати чого... це брєд... ІМХО.

14. Avsel

Avsel Місцевий

VW Passat B3 Variant(1,8ABS)->Kia Cerato 1.6CRDi EX Silver
    Ну якщо так мислити, то тоді взагалі на 8 дюймів монік треба шукати. По висоті 19" широкоформатний менший від звичайної 17-ки.
    П.С. Я н.п. фільми дивлюсь в якості як мінімум DVD-Rip чи BD-Rip. А всякі екранки дивитись, як на мене - все одно що половини фільму не бачити!
    На рахунок ЛГ і Самсунгів приєднуюсь до поради ENERGY, особливо якщо потрапити на моніки з їхніми рідними матрицями (буває що ставлять не свого виробництва). А те що вони ніби все роблять від батарейок і до автомобілів, то це не дуже відповідає дійсності. Просто деякі товари, які самі не зробили продають під своїм брендом.

Останнє редагування: 18 сер 2009
  15. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    народ, при чому тут ширший вужчий, нижчий- вищий???
    в них по діагоналі 19", тобто площа одинакова, як не крути. просто кому як зручно. широкоформатка здається більим монітором, тому шо є ширша площина і очам трошки легше.
    в мене 22", фільми на ура дивитись (звичайно не з відстані 0,5-1м, а хоча би 2-а метра). виробник самсунг (серія BW).
    найкращий варіант - то є HP, але ціна його трошки більша за самсунги.
    щодо асуса - мотоцикл YAMAHA і синтезатор YAMAHA - то або на клавішах страшно грати, або на мотик сідати ....

раджу на такому не економити, а брати HP, і ше й впридачу не менше 22". не пожалієш

16. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Шо я можу сказати)) Я свою думку висловив) Кому треба той врахує...
    Нарахунок фільмів це простий приклад.
    Нарахунок розміру то не менший 19" широкоформатний від 17" звичайної 100%... Це якась нісенітниця.
    Так шо автору топіку бажаю вибрати добрий товар за адекватну ціну, я більше тут нічого не маю добавити.
    Ще згоден з Жаріком!

17. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП
    краще брати 22" wide

18. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Однозначно краще брати 22"широкий. А по площі 19"широкий набагато менший 19" квадратного. В самого 22"самсунг також серії BW. Купляв давненько, зараз за такі гроші однозначно брав би 24".

19. Mexxxanik

Mexxxanik Active Member

Golf mk1 1,6 EG - був
    Клубна карта:
    000401
    Може когось зацікавить...

Продаю свій монітор Samsung SyncMaster T220, в ідеалі, куплений в листопаді 2008 року, незаповнена гарантійка, без битих пікселів, повний комплект з коробкою і доками, використовувався мало - 1800 грн.

http://hotprice.ua/description/185026/samsung-syncmaster-t220.htm

Причина продажу - купив собі телік ЛСД 32 дюйма - підключив до нього комп.

20. Victorlas

Victorlas Місцевий

Дякую всім.
    Брав у них ACS.NET.UA. Забирав в їхньому офісі у Киеві, прийшов і взяв за нал, попередньо замовивши.

Такий купив: TFT 19 ' ASUS VW195DL 19"
    Того як ти радив в наявності не було ( ASUS VW192T+), прийшлося брати інший. Але весодно я радий. Широкий формат то супер!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)