Власне кажучи потрібно купити безхребетні двірники, цікавить фірма виробник(відповідність ціна-якість в середньому діапазоні) бажано вказати місце де можна купити хороші за хорошу ціну.
Купував собі Бош, 200 грн, хоча можливо треба булоб доплатити ще доларів 5 і купити чемпіони (доречі які мають йти по документації)
Купував собі UNIPOINT (до купівлі такої фірми не чув ) ось такого плану: http://autokis.if.ua/product_info.php?products_id=1275, на санта-барбарі по вулиці Драгана, приблизно №15, в новобудові на першому поверсі є автомобільний магазин, вартували літом в районі 50-60 грн за пару. Довольний як слон )), навіть після зими витирають досить достойно. Перший раз попалися хороші щітки за невеликі гроші, ще й псевдобезкорпусної конструкції.
Всім привіт. А я ніяк не можу зрозуміти які двірники краще для vw jetta 1990р.в. Хлопці підскажіть будь-ласка.
краще Бош-аеро твін але я наприклад вважаю що це завелике капіталовкладення в машину 90-го року в яку і без того є куди діти дві з половиною сотні. Тому можеш купити якісь звичайні Боші за 40-50 грн пара чи якісь Алька за 30 грн
Сьогодні придбав "АЛЬКу" 2шт - 34 гривні. Такими користуюсь в весняно-, літньо-, осінній період, роботою задоволений тай за такі гроші можна пару раз за сезон змінити.
як на мене в тебе лобовуха більша ніж гольфа і менша ніж в пасата в мене 55 см. тобто в тебе десь 45-50 поміряй старі які стоять і подивись чи варто брати більші.