Допоможіть підібрати в пасат Б-5 звук

Тема у розділі 'Тюнінг, косметика і звук', створена користувачем lugnik, 9 тра 2010.

1. lugnik

lugnik Початківець

B-5 1.8 т
    Голова стоїть ALPINE CDE-9882 Ri . в передніх дверях стоять рідні динаміки з пищалками , вони вже трохи підсирають коли додати до привичної поділки ..... (доречі параметри їхнього звучання мені подобаються а вірніше подобались... ) в задніх дверях минулого року вставили в рідні місця динаміки з пищалками HERZ маркування не знаю ...вони трхи дзвінко видавали ( по моєму високо) тепер теж починають підсирати ... от я і думаю змінити її на щось добре по звучанню... хочеться щоб по вухах не било на max...)) допускаю невеличкий буфер в багажник можна з підсилювачем а можна і без це вроді активний -пасивний.... незнаю чи потрібно може просто добавити до того що є зараз в задню полку ще динаміки і невеличкий буфер в багажник ,але чи потрібно різати полку...??? з повагою!!!:music:

2. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    полку ні в якому разі не різати. Толк від овалів в полці дуже і дуже сумнівний. Хочеш якісний звук - однозначно компонент 2-х полосний а краще 3-х полосний фронт плюс вуфер в багажник. Проте з 3-х полосним фронтом тре добре побавитись щоб правильно його виставити. То все хазяйство заводиш через усілки. Тоді звук буде якісний і рипіти не буде на мах волюмі.
    Особисто я прихильник такої конфігурації і робив би це на базі DLS. Проте прикинувши бюджет такої інсталяції (8-10 тис.грн.) зрозумів що ще троха треба грошенят підзаробити на такий звук.

3. lugnik

lugnik Початківець

B-5 1.8 т
    магнітолу міняти непотрібно....!!!! і мені б шось до 3000 ... якщо таке можливо

4. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    ДО 3000 чего?????
    Могу предложить DIBEISI или PEIYING (нормально играет,у меня стоит мне нравится) Если ты конечно живешь во Львове чтоб посмотреть каталог!!!
    Если интересует пиши в ПП!!!!!

5. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Та схема що розписав Vova$ сама актуальна, в мене аналогічна:yes: А далі все залежить від кошелька.

6. li-mit

li-mit Active Member

SKODA OCTAVIA А5
  7. lugnik

lugnik Початківець

B-5 1.8 т
    треба мати час і місце де цим займатись та й інструмент ..... такої можливості немаю... от написав би хто - в перед такі то динаміки і ссилочка в задні такі- ссилочка і ціна і порівняти можна .... а буфер мені мінімальний треба я бачив колись такі круглі невеликі труби вже готові Магнат....ось така інформація треба щоб усе прикинути поціні .там і дроти тре якісь ...які ? порахувати вивести середнє знайти хто зробить таку справу і фаєєєєєрррр!!!!!))) з повагою!!!

8. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    Пиши в ПП. Є Знайомий

9. lugnik

lugnik Початківець

B-5 1.8 т
    та ні хочу спочатку подивитись десь в неті сам але ще незнаю що мені потрібно тобто потужність і т.д. а от тоді мона про щось домовлятись.....

10. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    Має різні бренди, ДЛС в тому числі, підкаже, розкаже, можеш послухати, може все це встановити, надумаєш дай знати - домовлюсь за знижку.

11. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    Ставишь в перед пищалки 120W
    в передние двери 100W
    на задние двери 120W
    ну и буфер 160-200W (какой сам захочешь) + провода!!!!
    И не паришься с этим всем!!!Это все можешь и сам поставить!!!

Это все на выбор,хочешь больше,хочешь меньше!!!!!

12. lugnik

lugnik Початківець

B-5 1.8 т
    а двух компонентна система це хіба не з пищалками вони йдуть???

13. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    двохкомпонентна - це мідбас і пищалка окремо + кроссовер.
    якшо коаксиальна - то там пищала закріплена на мідбасі. як правило там кросовера нема.

14. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

Клубна карта:
    000411
    Нет!!! Они идут отдельно!!!

15. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

Клубна карта:
    000411
    Слушай мог бы ты подсказать функцию кросовера???
    Я знаю что они идут отдельно!!!

• Подобається Подобається x 1
  16. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    Dino_grey, думаю, ти знаєш шо він робить, але просте пояснення
    Crossover - розділяє високі частоти і середні. тобто на вхід йде звук з голови (чи з підсилювача), а на вихід дріт на пищали і окремо на мідбаси.
    всередині кросовера є котушка індуктвності - вона відрізає високі частоти для мідбаса, і конденсатор - відрізає низи для пищали. в складніших кросоверах є ще перемикачі для зрізу низьких частот....
    шось десь так :):music:

Останнє редагування: 13 тра 2010
    • Подобається Подобається x 1
  17. lugnik

lugnik Початківець

B-5 1.8 т
    в задні двері я купив герци вони йшли з пищалками десь біля 1000 грн давав за них ... подивлюсь маркування напишу

18. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

Клубна карта:
    000411
    Можешь даже не смотреть,это не обязательно!!!
    Послушай вообще есть несколько видов колонок! Есть 1-но полосные 2-х,3-, и 4-х!!!С пищалками ты взял 2-х полосные! 3-х полосные это когда в колонке :бас,середина и высокие!!!
    ВОТ И ВСЕ!!!

P.S.Если я конечно не ошибаюсь!!!!!

19. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

Клубна карта:
    000411
    Ты для начала скажи какой диаметры тебе надо в твои двери??????

20. lugnik

lugnik Початківець

B-5 1.8 т
    DV165 120w 93db spl 4

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)