допоможіть! потрібна кров

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем hooliganlviv, 20 сер 2015.

1. hooliganlviv

hooliganlviv Місцевий

passat b3
    Всім привіт! завжди думав що погане з хорошими людьми не стається, все таки помилявся, в мого співробітника і в хорошого друга сталося біда. В його дружині виявили Лейкоз, потрібне переливання крові, Левицька Ярослава Михайлівна 1988р. в неї 2-га з плюсом кров (ІІ+) лежить в 5-тій міській лікарні по вул. Генерала Чупринки 45, як мені відомо переливання крові відбувається 2 рази на тиждень, плюс вливання лейкоцитів (якщо що я щось не переплутав).
    З друзями і співробітниками ми вже зібрали більше 30000грн. але ви самі розумієте наскільки це дороге лікування.
    прошу небайдужих допомогти з дачою крові. немає різниці яку хто кров може здати головне вказати що це для неї, або віддіти талончик мені.

2. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    адреса де здавати і прийомні години? що мати при собі? перенесені хвороби грають роль?

3. hooliganlviv

hooliganlviv Місцевий

passat b3
    хвороби іграють роль, якщо не помиляюся ті хто хворів жовтухою непідходять, здавати на Генерала чупринки 45, хотя можна будь де, головне6 взяти бумажку що ти здав для данохї людини, і передати мені, Diesel Ромко знаю про здачу набагато краще ніж я, я чомусь під донора не підійшов.(

4. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    та ні, просто здавав, де-кілька разів.
    1. група крові - ролі не відіграє, бо йде під заміну потрібної.
    2. жовтуха (Боткіна), спід, сіфіліс, тріпак, та ін.венеричні - не канають. Хоча при здачі, там спитають конкретно на що хворів за жітіє своє і дадуть добро на здачу.
    3. якщо можна будь-де здавати кров, то я б такий, щоби на "топольній" (просто там здавав донором, 3-4 роки тому, та й бачив умови).
    4. що ви за це отримаєте????? ----- нічого, крім стакану чаю з цукром перед здачею та + талончик (після здачі) на безкоштовне харчування, або замість нього 30-60 грн. (х.з., як воно тепер). А також ви отримаєте відчуття, що допомогли іншій людині прожити кілька днів.
    5. кров здавати корисно, навіть 2-3 рази в рік по 400-450 мл (так глаголить інет).
    6. на пункті здачі крові, за один забір беруть до 450 мл. ("пакет"). Неповний його набір - нафіг викинутий "пакет" та кров.
    7. вартість крові (плазми) для хворого (потребуючого) приблизно 1200-1800 грн./400мл (станом на травень 2015р.)
    Давайте допоможемо, бо дівчинина теж хоче жити, не її вина, що вона захворіла.........
    П/С/ попробую зцідити з себе літр, завтра відпишусь. Хто зі мною? Давайте разом, га-а-а-а? Якщо є бажаючі, мої телефони в підписі. Планую здавати в районі 12 години, місце здачі - ще не вирішив.

• Подобається Подобається x 1
  5. hooliganlviv

hooliganlviv Місцевий

passat b3
    Ромко Дякую!!! я завтра буду у воєному госпіталі, а там вже і видно буде мені.

6. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    Я б теж здала. Якраз маю "потрібну" кров. Ніякою фігнею не хоріла, спарцмєнка, актівістка....Ромку, а ти не в курсі до якої години можна здавати? Бо з роботи, нажаль, не зможу втекти :cry:

7. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    не знаю, буду на роботі, буду дзвонити. Мені, здається, що будь-коли.

8. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    Дізнайся, будь-ласка, і відпиши

9. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    вул.Пекарська, 65 до 13.00год.

10. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    Блін..не встигну :sad:

11. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    Розпинався, розпинався, а мені не дозволили здава. Сказали, що докінця життя не можна здавати кров, після того, я хотів запитатись, а чи можна після кінця життя....
    Маю облітеруючий ендертериїт, а простіше, погано поступа(-ЛА) кров в ногу.

12. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    я нажаль хворів гепатитом.....група моя
    Нехай одужує.

13. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    В мене 2 +, але вихідні... У вівторок буде ще актуально? підійду на Чупринки, то
    біля роботи

14. hooliganlviv

hooliganlviv Місцевий

passat b3
    актуально буде поки в лікарні... буду дуже вдячний, сьогодні один пакет пішов дарма, привезли лейкоцити, і якісь ускладнення пішло, а пакет крові влили тільки менше половини((( так що буду вдячний за будь яку допомогу...!

15. rvm

rvm Місцевий

vw В5
    В мене друга плюс. можу допомогти, але маю нежить. якщо то здавати тромбоконцентрат чи інші елементи крові то людина на час здачі має бути здорова. колись здавав тромоконцентрат декілька разів тому знаю що це таке.

16. hooliganlviv

hooliganlviv Місцевий

passat b3
    буду радий... якщо що мій номер в профілі, пізніше якщо зявляться питання напишу номер друга...

17. vwiskasha

vwiskasha Місцевий

vw passat b2 syncro
    audi s4 c4 2.2 turbo
    vw scirocco 2 tropic
    в мене 2 мінус , така підійде ?

18. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    думаю, вони її обміняють на потрібну. тим більше, що мінус - рідше зустрічається, тому майже дефіцит.

19. hooliganlviv

hooliganlviv Місцевий

passat b3
    підійде люба, при здачі крові просто говориш що вона для Левицької Ярослави, бумажку краще відавати її чоловікові, ато лікар вже одну бумажку чуть би не посіяв... (а може лапшу вішав), бумашку можна здавати по вул. Городоцька 107 готель Рейкарц, питатись Охорону, він там чергує 1 через 2дні, просто говорите що це Левицькому Андрію, номер телефону його: 0995340599, 0934408440 тел. буває виключеним, самі розумієте. ящо будете звонити говоріть що з клюбу або від мене. Ато я просто завтра їду у відрядження і зібрати папірці з здачою крові незможу(((

20. hooliganlviv

hooliganlviv Місцевий

passat b3
    Нагадую лікування дуже дороге через кров і збір лейкоцитів... всім дякую за допомогу

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)