Шановні одноклубники допоможіть. В мене авто VW Vento (1.8МІ) сьогодні зранку увімкнув обдув лобового скла, вентилятор запрацював, але потоку повітря не було. Те ж саме на інших режимах (напрямках) обдуву, прикладав руку, зовсім не дує. Немає потоку повітря в салон. Що робити? Куди лізти дивитись? Можливо хтось стикався зтою проблемою?
В Пассаті він стоїть в районі бардачка (під капотом), можливо в тебе теж. Шукай? Коли найдеш його і виймеш то побачиш заслонку, можливо вона в тебе заклинила.
нема на Венті фільтра,в мене була історія така,вентель крутився,але ніфіга не дув,після заміни як ракета видувало...навіть на старому фільтрі
Якшо навіть нема фільтру, то може забиватися та вся фігня. Достатньо зняти почистити ті сіточки, і почистити вентилятор. Або варіант з тим шо просто якась з заслонок в пічці перекриває вихід повітря. Було то саме.
може бути що патрубок злетів (вже були такі випадки),а взагалі зніми вентилятор,перевір чи крутить у різних режимах і по ходу перевіряй,заслонки,патрубки і до ручок переключання.Якщо вентилятор крутить значить повітря має поступати.
Фільтр ще не міняв, бо тільки два місяці машину маю, але знайшов його під капотом в районі бардачка під пластмасовим захистом. Сьоні поміняв (певно з заводу ще був, такий чорний :D) Дякую за пораду з фільтром.
Знайшов причину. Напередодні міняв підсвітку приборів усіх на неонову, мало того,що наплутав тяги на регуляторах пічки, так ще вони мені позлітали, але після 1 години пильної роботи все запрацювало. заодно і фільтр салону поміняв. Усім дякую за поради Тему можна закривати.
Та в мене він також чорний, але я його не міняю, повітря нормально проходить, от і вирішив не тратити даром гроші. Я його тільки деколи витякую і прочищаю від всякого бру і листя. )))
А ти хоч раз поміняй і відчуєш різницю відразу(потрібно і в авто берегти своє здоров'я),а то їздиш получається як "шахтер":D:D:D
поміняв фільтр (50 грн.) і різницю зразу відчув - потік повітря став сильніший навіть на першій швидкості вентиля. Та й для здоровя плюс.