Допоможіть розібратись з карбом.

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем vasq3d, 14 бер 2013.

1. vasq3d

vasq3d Початківець

GOLF II 1.8 1986р.
    На корпусі написано 2Е. Але я порівнював з фото в інеті такого ж карб. - чимось вони мені несхожі, або на мому чогось невистачає. Підкажіть чи то всетаки 2Е, а якщо чогось не вистачає, то чого і де?[​IMG] ***********************************************************************************

Останнє редагування: 14 бер 2013
  2. top

top Active Member

Vw Golf II 1.3 МН ,2Е3 ,1989.
    Vw e-up 2014 .
    Привіт
    Карб в тебе 2Е2 .
    Щу бувають 2Е3 . 2ЕЕ .....

3. Pavlo_Lviv

Pavlo_Lviv Active Member

VW Golf II 1.8 RP 2E2 1989
    Клубна карта:
    000052
    2E2, а не вистачає в тебе пневмоприводу повітряної заслонки.

4. vasq3d

vasq3d Початківець

GOLF II 1.8 1986р.
    Дякую за інф. А ше питання де він мав би стояти і скільки коштує?

5. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    Не першому фото в центрі кругла чарна пласмаска - це походу і є його чостина.

6. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    А нижче з ліва від тої пластмаски, на 2 фото, чорна заглушка, так от там ще має бути датчик, правда не знаю точно до чого, бо в мене він не підключений, але в неті і в інструкціях вичитав, що то термодатчик, який має включати вентилятор, як перегрівається карб. Якось так.

7. vasq3d

vasq3d Початківець

GOLF II 1.8 1986р.
    В мене він був підключений, але відірвався контакт і ніяк не доходять руки припаяти.
    І ще питання, а для чого ота зелена куля на 1 фото і шо до неї мало йти, а то висить без діла...???

8. WANTED

WANTED Місцевий

Ой там вроді вакуум з карба мав би бути підключений, але то по ходу не надто важливий елемент, в мене наприклад того немає.

9. baksius

baksius Місцевий

Ну і насмішив :D.
    Хочеш сказати що німець ту грушу там для красоти повішав?

10. WANTED

WANTED Місцевий

Все, що було придумано німецькими інженерами і поставлено під капотом, все повинно там бути і працювати, бо від того в тій, чи іншій мірі щось залежить. Ось так я хочу сказати. Але є деякі елементи, або окремі агрегати, без яких авто буде нормально працювати, в мене наприклад немає того зеленого бачка і ще бачив багато автомобілів, на яких його також немає, можна сказати, що на одиницях він є, тобто той бачок (принаймні рідко де я його бачив). Я не знаю для чого він точно призначений, бо ще не шукав тої інфи, але авто в мене без нього працює норм, одне тільки ще додам, як закінчу роботи по більш важливіших агрегатах, то дійде черга і до бачка і до інших деталей, які мали б бути з заводу, але їх немає..., бо збираюсь все відновити і встановити на місце, раз воно там було, значить не на марне.
    Те саме можна сказати наприклад про привід заслонки терморегулятора і гофру, яка має бути підведена до крила, чи в багатьох так є? Я наприклад не бачив. І що не працює машина без цього?
    В мене немає ані гофри в крилі, ані гофри до подачі теплого повітря, і навіть сам терморегулятор не був підключений, а також не має деяких вакуумних трубок з корпуса фільтру і не підключений датчик на карбі (вищеописаний)... бо якийсь колгоспник то все повикидав(
    Моя позиція- авто може працювати і без того, але все, що було придумано, все повинно бути на своїх місцях.

11. baksius

baksius Місцевий

Всякі такі мелочовкі на роботу двигуна може і не впливають, а от на розхід пального точно. Там сто грам, там триста і потім люди жаліються що великий розхід і не можуть зрозуміти чому. Тому треба той весь колхоз від попередніх власників устраняти і робити так як книжка пише тим більше в неті на форумах є купу інфи по тих карбах.

Гофри в крило сам не маю, вона впливає на чистоту повітря яке подається на карб, частіше приходиться фільтр міняти, а от гофру на подачу теплого повітря по рекомендації карбюраторщика поставив зразу, в зимовий період це впливає на роботу карба відповідно на розхід.

Груша ця в мене підключена до системи вакуумних трубок карба і коли я на робочому двигуні відєдную трубку від тої груші змінюється робота двигуна, і на що вона впливає сам незнаю бо не мав з тим проблеми тому не шукав відповідей , но думаю що десь в неті така інфа полюбому є.

12. WANTED

WANTED Місцевий

Так і я про те ж)))
    Колгосп треба усувати. Розхід, нестабільна робота двигуна, це все причини відсутності деяких елементів, без яких авто "буде їздити", як кажуть рагулі-автомайстри, які самі то викидають, а потім довго шукають причину перерозходів там всяких і поганої роботи двигла і міняють по черзі все, що мож замінити з того, що ще залишилось, вводячи в оману необізнаних автовласників і тягнучи з них одну суму за іншою.

13. vasq3d

vasq3d Початківець

GOLF II 1.8 1986р.
    Може хто підкаже, де можна придбати запчастини до цього карб???

14. Nazariy

Nazariy Місцевий

заз 968, коррадо г60
    легше купити цілий карб.

15. vasq3d

vasq3d Початківець

GOLF II 1.8 1986р.
    Походив-попитав по цінам карб, вони мене чесно вразили... причому настільки, що краще вже нову машину купити ніж той карб. Але добрі люди казали, що можна поставити від жигуля і B3. Від жигуля ставити недуже охота, бо то жигуль.
    А хто підкаже як від B3, чи він дійсно підходить і шо то за модель карб???

16. sdiachuk

sdiachuk Новачок

VW Jetta2 1,6B, VW PassatB3 1,9TD
    Привіт всім!!! На рахунок карб з ВАЗа, я вже четвертий рік на ньому катаюсь, простіше в налаштуванні та обслузі. Правда переставляти треба вміти, переробити кріплення ну так далі... підходить від вісімки або дев"ятки об"емом 1,5

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)