допоможіть розібратись з pierburg 2e2

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем romaviper, 1 лют 2014.

1. romaviper

romaviper Початківець

golf 2 1.8 GU pierburg 2e2 5 ст.
    доброго вечора від нині біда з карбіратором pierburg 2e2 1.8 бензин гольф 2, на прогрівочних оборотах прогрівається а потім або обороти падають або чуть більше газу дам то газують до 1400 до 1500 оборотів і не падають, буває таке що і до норми температури доходе і не падають а буває таке що впадуть а потім піднімаються, в тому карбіраторі нерозуміюсь, 3 місяці тому поставив, хто що пораде? хто чим поможе(

2. Pavhom

Pavhom Active Member

Golf 2 1.8 GU
    Клубна карта:
    000079
    Їд до карбюраторщика який розуміється в цих карбах! можу порадити Тадеуша який працює на морозенка я у нього робив свій такий самий карб

3. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
  4. romaviper

romaviper Початківець

в нас на стрийській є карбіраторщик толковий но за 15 хв роботи бере 80 грн мінімум троха дороговато замахався їздити вже до нього ((

Pavhom дай номер карбіраторщика

Green а той Аlеksаndr16 з львова? бо шось неможу ніномера найти ні звідки він..

но мені здається що в мене підклинює термостат він іде від температури тосола а якшо я тосол міняв літом може властивості вже нема може поміняти тосол чи безтолку?

5. scrap

scrap Місцевий

VW Golf II 1.3 1989
    Клубна карта:
    000414
    romaviper якщо мова про Олега, але не Стрийська а Демнянська (бічна вуличка) - донедавна були тільки позитивні відгуки по форумах, але я не зміг з ним домовитись, щоб він глянув на мій карб((( пояснення вбили мене (дослівно): я не буду гробити своє здоров’я із-за твоєї машини яку мені притягнуть і взагалі холодно, почекай потеплінь - тоді будемо говорити. Почав віддалено ставити діагноз що все позамерзало або почне дивитись і все посипеться. На форумах казали, що він специфічний і дорогий, ну але ж не настільки. І знайомий який мене мав тягнути, після почутого згадав його, він робив в нього карб - і той сказав, що мотор вже останні км доїзджає і не хоче вникати, але щось підшаманив і розхід зріс до 15 л замість 10л, але їхала машина, прийшлось виправляти в іншого.

П.С. моє ІМХО 1 місце займає Андрій (Боткіна), 2 Славік (Пасічна) хоча він також має своїх тараканів, і не всім зробив.

6. romaviper

romaviper Початківець

scrap він майстер супер, но вроді й зробе добре но поїзджу місяць і знов шось стається, і він вже невсе хоче робити мою машину) а мотор і коробка міняні і все гуд, а вод з карбом морока(( ( машина весь час стоїть в гаражі ) там тепло а машина їзде то шо обороби менше 1400 - 1500 непадають рідко буває десь на світлофорі стою то можуть самі по собі впасти а почну їхати при переключанні передач чую знов піднялись(

Останнє редагування: 3 лют 2014
  7. romaviper

romaviper Початківець

поміняв сьогодні тосол і як на чудо все стало добре аж сам здивувався)) дякую всім хто відгукнувся ;)

8. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    На твоєму карбі стоїть автоматичний "підсос", якщо так то як варіант була завоздушена магістраль (або кака потрапила) і бі-металева спіраль не прогрівалась (погано прогрівалась) що й давало такі трабли.

9. romaviper

romaviper Початківець

може бути хотів їхати до карбіраторщика але думаю перед им поміняю тосол, а тут воля і все добре вчора пів дня ганяв по сихові і все добре :)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)