допоможіть у виборі

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем AndriyKo, 2 кві 2013.

1. AndriyKo

AndriyKo Active Member

Golf 2 1.3
    Golf 3 1,8 ABS продано
    Панове, доброго Вам вечора!!!!
    постав перед мною тяжкий вибір..... їздив я сьогодні цілий день на Opel Voctra B 1998 року народження з двиглом 1,8. машина в їзді мені дуууже сподобалася!!!! не шумна, м"ягка, жива. Ривок покруче мого хотя в мене також 1,8......... Короч задумався я на тим, щоб попрощатися з своїм рідненьким гольфенятком, і купити собі вектру!! ПРОСВІТІТЬ мене, чи добра моя затія!!!! ДЯКУЮ

2. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    В опелях слабкі до корозії кузова.

3. AndriyKo

AndriyKo Active Member

Golf 2 1.3
    Golf 3 1,8 ABS продано
    в опелях після 95 року кузов частво оцинкований! а після 98 (здається) то повністю

4. AndriyKo

AndriyKo Active Member

Golf 2 1.3
    Golf 3 1,8 ABS продано
    доречі, якшщо продавати, то яку ствити ціну на свого гольфа

5. VladyslaW

VladyslaW Active Member

VW JETTA II 16V PL-була
    У тестя Вектра Б 2001, 1,6 16кл.. має 101 к. с. .. ривок теж несподівано хороший... Ахвігенні гальма-- стаєш, як вкопаний, таке враження ніби гальмівний шлях 5 метрів з любої швидкості. Мені подобається.. Розглядав Вектру Б як варіант заміни Джетті. Напевно, потрібно шукати не марку, а конкретну хорошу машинку в хорошому стані. Німці є німці...

6. AndriyKo

AndriyKo Active Member

Golf 2 1.3
    Golf 3 1,8 ABS продано
    а я катався на 1,8.... теж 16 клапанка. то там походу ривок ще покруче. не мені сподобалася

7. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    Колись ROS хотів обміняти свій Гольф4 на Омегу, Ти хочеш пересісти з тройки на Вектру. Значить ті жопеля не такі вже й погані, чому тоді їх так обсирають? Поясніть будь-ласка що з ними не так.

8. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Я б не міняв. Слабкі ті 1,8 16-клапанні... Ресурс в них не дуже. Прискіпливі.
    Тьотка моя мала такий. Клапана 2 рази прогорали без всяких на то причин.
    Та й їде він не так дуже вже. Все в порівнянні.
    Кузов в опелів полюбе гірший.
    Ну але омега - це зовсім інша пісня. Там і двигуни потужніші і велика і важка машина.
    Векра Б ващє мене не пре. От вектра А була гарна машина.

9. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    скажу так якщо авто в роках 88-98 то нів якому разі,самі німці про опеля тих років кажуть,що це ПОЗОРИЩЕ,ні кузовів ні двигунів, якщо з 98 і вище ,реальний конкурент Вагену,і є добротні варіанти, я купив Опель 2006 року дизель і скажу ,що це бомба з 6- ст коробкою, мені з головою вистачає, і за ті гроші в тих роках буде або ніякий, або голий , або з ну побритими яйолами ,НАЖАЛЬ,хоча НАСТАЛЬГІЯ - шалена фафаген є фафаген

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)