є такий блок, вроді і букви зрозумілі EZ, тобто 1.6 об"ем але оцей оригінальний номер 026 103 021 B не б"ється, та дивився по ЕТКА для EZ номер не такий блоку.... хто може щось пояснити?
Може хтось допоможе визначити двигун?: отже маємо - номер на блоці від старості вмер.... номер на головці: 028 103 373 Q, якщо зір не зраджує. і від чого це може бути двигун?
Я коли ставив свій старенький пассат на облік у МРЕВ, то не пробивався номер двигуна взагалі, і через це я мав проблеми майже на 2-3 годин з'ясування стосунків з експертом. А потім він дійстав книжку і почав її "вивчати", і "алілуя" найшов там той номер двигуна. Як вияснилось у базі МРЕВ не був внесений цей номер. Можливо і ЕТКА неповноцінна, тобто немає всіх номерів.
Тільки що роздивився уважніше на авто, все таки 026 103 373 Q Авто Джета 1,6 карб, 86р.в. Справа в тому що двугун мінявся попереднім власником, а що і як він сам не вкурсі... На кришці КПП збоку біля лівого колеса стоїть номер: 8a 020 301 211A, більше ніяких цифр не знайшов. Коробка 5-ступка. Хоча не факт, що вона теж від цього двигуна
Sasa спасибо, но возникают вопросы походу - номер на блоке отсустсвует, полку с номером (та что ниже свечей) съела корозия, кислота, термиты...х.з.кто. На сколько я знаю то надписи на блоках 1.6 не бавыет, только надпись 1.8. Нашёл в Инете на фото присутсвие номера блока как З.Ч. с задней стороны ниже выпуска. Его надо искать? А сама голова может быть как от 1.6 так и от 1.8?
Можливо не рідний блок, я ось робив капремонт, пішов замовляти поршні, був впевнений шо PF, коли зняли блок, пише РМ. В Пасатів такого блоку не було, оказалось шо від Ауді 80 квадро стоїть двигун із PF головою і пасатовським інжектором. Добре що все взаємозаміняєме, і зчеплення те саме, кароче все крім поршнів, поршні на РМ нижчі, навіть кольца і ті PF стали на поршні АУДІ
Привет парни! Я новенький хочу купить В3 универсал(дизель) кто подскажет, или где найти что за "двс" бывают и как вообще дизель фольц себя чувствует?
номер двигуна потрыібно шукати на блоці а не на головцы.номер блока знаходиться на блоці рівна гладка поверхня з буквами і цифрами.
Бувають 1.6-SB 1.9 -1Y 1.9ТД AAZ. Думаю в доброму стані дізель трудно буде найти. В них слабе місце ГБЦ - тріскають і прогорають. При покупці цього не побачиш.
перевіряють головки неделеко від мрев.якщо потрібно можу детально розповісти.або краще по телефону,доведеться довго писати.