Як правильно вибрати пружину передньої підвіски? Прошу допомогти, хто орієнтується. Даю посилання, де на мою модель є купа пружин, як вибрати, по яким критеріям бо пружини відрізняються!!! http://dok.dbroker.com.ua/doc/car/14406/4/104/246?sort=cheap
чоловіче, пиши назву теми конкретніше.. я вже було подумав, що тебе в комарному бидлота мєсна прижала, вже взяв набої і в путь зібрався на допомогу, але таки рішив потім тему відкрити, а там дурня якась..
Вибач за неконкретику в заголовку, вже переписав. А на рахунок дурні в темі, так я б тобі не побажав такої дурні, як сталась в мене на швидкості, правда дякувати Богу невеликій! Трісла передня пружина і майже заклинило руль.
бо треба завжди знати в якому стані машина, тим більше, якщо їздиш по херо україно дорогах ! минулий раз пружини коли міняв? - Ото ж бо й то! А пружину вибирай собі по оригінальному номеру з Еткі, можеш онлайн версію навіть взяти.. Рекомендую 2 міняти.. якщо не всі 4ри!
Твоя добрість межує з великою невихованістю (хамством)... З незнайомою людиною, яка набагато за тебе старша так не спілкуються... Твоя відповідь необов'язкова!!! Навіть небажана!
@mstyslav не звертай уваги на то хамство... загалом якщо міняти - то лише пару (дві передні \ дві задні \ всі чотири). Я один раз міняв пружини і зробив це таким чином: подивився, які є в інтернет магазині (переважно трохи дешевші ніж в магазині звичайному) - потім поїхав в магазин звичайний і попитав по виробниках пружин, які м'якші\ твердіші - подякував і пішов купувати в інтернетах )
Я вже все зробив, як треба. Просто на початку, ще коли не зняв стійку - хотів замовити пружини і т.д. Зробив просто, замовив по VIN-коду. Дякую за відповідь і намагання допомогти!