допоможіть з вибором

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем Балу, 4 лют 2008.

1. Балу

Балу Початківець

VW Golf II 1.6 1987
    катаюсь я на свому гольфацио вже другий рік(моя перша автівка), задумався над покупкою в кредит нової автівки. допоможіть що можна взяти на зміну трудяги новим авто, в ціновій категорії до $17000.

Задумуюсь над такими варіантами:
    Dacia Logan
    Chevrolet Aveo
    Kia Cerato
    Kia Rio Sedan
    Volkswagen Polo
    Chevy-Niva

якщо є якісь свої варіанти кажіть не стидайтесь!
    бажано відповіді обгрунтувати.

2. Golf dva

Golf dva Active Member

VW Golf ІІ
    Відповідь: допоможіть з вибором

моя думка така:
    я б небрав ніодної за такі гроші.
    краще взяти 2002-2005 років но машину бомбу.
    а якщо серед цих то я б брав WV, або KIA

3. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

хіба з того вибирати, краще поло
    але я за

4. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045

Kia Cerato - якшо хочеш повнорозмірне авто за невеликі гроші
    Volkswagen Polo - якшо місце для тебе не критичне а треба машина- трудяга

я би радив на сеати подивитись і на шкоди
    а кредит то критично чи можеш шось за нал взяти просто можна купити припустим за 13 штук нормальну бв машинку

5. Rostyk

Rostyk Місцевий

Passat B5 1,9 TDI
    Клубна карта:
    000030

Думаю, краще Ауді А-4 97-99 року, або Пасат.

6. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045

або япошку типу хонду акорда чи сівіка як варіант

7. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)

Ржунемогу 5 дописів вагеноводів на форумі вегенів по пораді про покупку машини.
    круто всьо йду в тюнінг.клуб.львів.юа

• Подобається Подобається x 1
  8. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045

Людина написала свій бюджет на той бюджет не виходить ніякого вагена крім поло. Нажаль :sad:

9. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був

Nissan Almera Classic взагалі від 15190$ - нове, класне авто.
    А за 16990$ дуже навіть не погана комплектація виходить.

Авео в топку. Креш-тест провалено та й їх вже настільки багато, що вже верне :)
    Dacia - вже не актуально, бо машина реально підросла в ціні і бюджетною її не назвеш. Тим більше дизайн/комплектація на любітєля.
    Про КІА нічого не скажу, бо ними щось ост. часом не цікавився.
    Б/У бомба теж варіант, але це якщо є вигідна пропозиція :)

Якщо зацікавила Almera:
    http://galavtosvit.com.ua/default.php?page=article&aid=26&goid=855

10. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Я розумію, що вибір зроблено, тому знаю, що сказане мною вже не вплине ні на що :) Тому кажу, що я би не рекомендував нової машини. Вже надто дорого вони в нас коштують. А ще якщо додати кредитні проценти, страховки (тільки на страхування по тисячі баксів в рік), виходить астрономія. А те, що нова машина стає суттєво дешевшою як тільки виїжджає з салону - знають всі. Зрештою, з першим кілометром машина стає б/в. І тоді власник сам собі придумує, за що пішли на вітер його гроші. Власне я за якусь порядну кількарічну машину. Як на мене, вживаний автопром легше підібрати за власними параметрами - технічні характеристики, вимоги до росту/амбіцій/сімейних обставин. Як на мене на ринку нових авто інколи для того, щоб знайти 100% відповідну машину треба заплатити понад 25-35 тисяч.

• Подобається Подобається x 4
  11. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006

То фсьо шо ти назвав крім Поло буде за рік два ламатись не гірше твого гольфа. Нашо платити 17 тищ??? Особливо це стосуецця авев, ниви, про логан я мовчу... ІМХО огидніша машина може бути тільки у сні... :???:
    Якщо тільки оцей список - тоді Пол.
    Якщо ні - то шукай 6-10 річного фольца(бору наприклад, 4 гольф), аудю, мерс або на худий варіант - бєху. :-D
    Якщо тільки нові - то як на мене самий ідеальний варіант по ціні/якість - октава.
    А в районі десятки $ - тоді ланусятко нове.

12. Балу

Балу Початківець

VW Golf II 1.6 1987

я всетаки вирішив брати НОВУ машину... як не як 5 років не бавитися з ремотами... задумуюсь над азіатами: Кіа Церато, Ніссан Альмера классік, Сузукі Ліана... шо можете по них сказати.... яких ше знаєте японців в ціновій категорії від 15 до 17 тисяч мертвих президентів

13. Rostyk

Rostyk Місцевий

Passat B5 1,9 TDI
    Клубна карта:
    000030

На скільки я знаю Ауді входить у WAG....8)

14. Балу

Балу Початківець

VW Golf II 1.6 1987

Ланос то не машина, а при тому що я маю ріст 190см мені треба машинку з просторим салоном... а ланос для мене за маленький... вже краще славута... виламав передні сидіння і маю прикольне купе

15. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006

Ну тоді бери октаву. Вона простора шо ого. А в багажнік можна гольф 2 упхати. :-D Троха дорожче, але то ж не японець-гадзілла. А майже наша, фольцівська!

16. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Це не відговорка, але я не згідний, що нові машини і відсутність ремонту це тотожність. Тільки за останній місяць мій знайомий їхав з Житомира до Львова автостопом, бо тріснув клапан на новому мерсі (машину офіціали забрали назад до києва і запропонували йому тільки готель або повернення за їх рахунок до столиці:)), та відмовила абс в новій мазді, коли я їхав в відрядження. А щойно я повернувся з гір на новому Аутлендері - там хижо скриплять сайлентблоки (їх дилери на сервісі двічі запшикували WD-40, але цього вистачало на кільасот км).

Щодо запитання - я би подивився в бік Сеатів - там чи то Леон чи то Ібіца (може Кордоба) з дволітровим двигуном (фольксоводи, зауважте 2Е!) і досить широкою гамою опцій коштує дешевше ніж базова Октава чи трициліндрова Фабія.

17. Балу

Балу Початківець

VW Golf II 1.6 1987

я задумався над нісаном Альмерою і кіа церато, може хто шось про них скаже.....
    P.S. камради вибачайте за тупе питання, бо в Дрогобичі Автосалонів VW немає: пасат Б5 реально ше в салоні взяти?

18. jaszczur

jaszczur Active Member

mk3 tdi 1z DIESEL POWER ;)

kup najlepiej jakiegoś japończyka(nissan,mazda,suzuki,mitschubisi)dlaczego ano dlatego że w rankingach te auta sa najmniej awaryjne,to co pisałeś chevrolet to nic innego jak daewoo czyli badziew straszny,dacia logan nie lepsze,to sa auta niestety na rynki europy wschodniej,przestarzałe konstrukcje,słabe wyniki,i co najważniejsze nie sa mało awaryjne

19. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

в Києві вже немає. Якщо вибір на япошці - я би радив потестдрайвити кілька машин. Це робиться просто - обдзвонюєш потрібні салони, домовляєшся на день тестдрайву, приїзджаєш на день до Києва і їздиш на кожній з машин. Далі - вибір приходить сам. Або не приходить :)

20. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)

нічого дивного то ж один концерн.
    завжди в сеати ліпили вольцовскі серця.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)