Допоможіть знайти на passat b3 1.8 повний інжектор демферний шків колінвала.За будь-яку інформацію буду дуже вдячний.
Я недавно був на розборці і бачив декілька В3, і можливо вони мають те що тобі потрібно. Розборка на Волині, але я думаю що якщо є, то вони зможуть переслати. Звати Міша (098 сім 77 84 один 9) скажеш що дав телефон Руслан(який купував шкіряний салон).
Думаю ніхто не образиться, що заліз в чужу тему) Прохання, допоможіть знайти таку пластмасу, або хоча б підкажіть як воно правильно називається(див. фото) Iveco Daily, не знаю яка то точно модель...
Та і на гольфах кажуть ліства) А я вже по всякому вводив і щось не знайду ніяк. Отправлено с моего Inspire 4G через Tapatalk
Допоможіть знайти запчастини до Golf V, а то я написала в темі Prizrak-а, що потребую запчастин до свого коня, а він просто мій допис викинув без жодного пояснення
Читала... І скромно запитала, чи не збирається він розширяти асортимент, бо є нагальна потреба. Дякую за зауваження, але питання залишається актуальним - допоможіть знайти у Львові (в околицях) шрот з запчастинами до Golf V.