Допоможуть, будь ласка, терміново!!!!!

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем Саня2988, 19 бер 2011.

1. Саня2988

Саня2988 Новачок

HONDA
    Підкажіть, будь ласка, що робити, якщо даїшник не видав протокол про адміністративне правопорушення (в протоколі зазначалося, що я нібито перевищив швидкість у населеному пункту 83 км/год), видав тільки повідомлення про запрошення до підрозділу ДАЇ. В протоколі я написав тільки пояснення, що з даним правопорушення не погоджуюся, оскільки рухався згідно встановленої швидкості. Свідків не було зазначено в протоколі тому я поставив прочерк. На вимогу надати доказ перевищення швидкості даїшник відповів, що цей прилад зараз з*єднаний із акумулятором і сказав вийти з машини і самостійно глянути на прилад, але я відмовився, натомість попросив документи на прилад, мені було надано сертифікат на нього. (чи має даїшник крім сертифікату пред*явити ще якісь документи чи цього достатньо?)
    Справа мала розглядатися 07.03.2011 09:00. На розгляд я не з*явився. Ознайомившись із Кодексом про адміністративні правопорушення, дізнався, що копія постанови має до мене надійти протягом 3-х днів з дня винесення постанови. Ця постанова мені надійшла 17 березня....Постанова була винесена 07.03.2011. Також в постанові не вказано яким приладом вимірювалася швидкість тільки його номер 0810707.
    Що робити в такому випадку? чи можна цю постанову зараз оскаржити? де можна ознайомитися з матеріалами справи про це правопорушення?

2. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    Можеш звернутись до мого юриста 097-2184275 Тарас. Допоможе ;)

3. Саня2988

Саня2988 Новачок

HONDA
    дуже дякую!!!
    :)

4. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Правила форуму прочитати влом, а допомоги йому терміново подавай :) Написано ж - ДАВАТИ ТЕМАМ ВНЯТНІ ЗАГОЛОВКИ! "Допоможіть", "Біда", "Підкажіть", "Хто вінават", "Что делать" і тд - це не заголовок, а істерика. Із заголовку має бути зрозуміло про що тема. А твоя тема про оскарження постанови про перевищення швидкості, от так і треба писати, а не наставляти купу беззмістовних вигуків і знаків оклику.

5. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Дєло дрянь. З юристами поговори але тут все зроблено гайцами грамотно і навряд чи суд тебе у чомусь підримає бо нема вагомих доказів що ти не преревищував.
    Ну пробуй.
    Як треба буде консультація ще одного юриста - маяч в приват, організуєм.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)