Добрий день. У мене така проблема: На панелі де показує оберти двигуна стрілочка рухається ривками (дьоргається). Passat 2.0, інжектор, 1993р. Електроний панель приладів Підскажіть в чом може бути проблема?
В датчику Холла або мозгах запалювання. Як варіант - може саму приборку плющити від старості. Коли просто включаєш запалювання, стрілка тахометра як себе веде?
Питтання, в мене jetta 2.0 2000 автомат. На холостих, коли машина прогрівається, на світловорах стою, стрілочка тахометру плавно і постійно з інтервалом в 1-2 секунди бігає вверх вниз 800-850-800-850-800-850-800 і тд. Таке постійно. Це нормально?
Ні не нормально проте думаю нічого критичного. В мене таке ж на Поло з автоматом - поки причини не знайшов.
вчора тестив машину, проблеми з ECT (G62) датчиком (тепературний датчик, він біля мотору зправа, на 10-15 см нижче від кришки куди масло вливається), слабий сигнал, прорив весь інтернет, американці кажуть що і спідометер від того дьоргається, ну, я не знаю, розберуся з тим датчиком, бо не можу вїхати який мені купити, в 2-х магазинах 4 різні датчики... і ціна від 7 до 57 $ зроблю подивлюся і відпишуся