всім привіт сьогодні буду їхати з Любліна (Польща) до Львова. Не хочу їхати через Раву-Руську через черги. Підкажіть будь ласка. Траса - Угринів-Червоноград-Жольква-Львів хороший варіант? Їду на авто з ниськими кліренсом (Аudі А4 B6)
Дякую але Краковець теж не варіант, так як там черги шалені бувають .. І якщо стати в черзі, тоді краще Гребенне- так як ближче з Любліна
з Червонограда до Львова нормальна, правда є трохи нерівності в Сільці. А от з Угринова до Червогорад - не знаю, там можуть бути проблеми
я також буду їхати сьогодні в Україну. через Краківець.. надіюсь, черг не буде.. знаю дорогу з Угриніва- не фонтан, але їхати можна
ну типу мені Краковець як варіант не як)) з Любліна получається багато кілометрів, а учітівая черзі ..
ось тобі зсилочка, щоб моніторити стан на кордоні http://shoppingpl.com/uk/page/11-cherhy-na-kordoni-veb-kamery-on-line але працює тільки з пк, з мобільного та планшету, нажаль, не відкирвається.
супер ).. на андроїді щось криво воно відкривається.. тобто не відкривається.. хіба вже щось помінялось